Österlenchoklad

Österlenchoklad

Välkommen till vårt chokladcafé med butik.
Slå dig ner i vårt mysiga café och välj bland våra olika chokladdrycker. Vad sägs om en chocolate milkshake med krossad maräng eller en varm choklad på 100% choklad från Tanzania? Vi har platser både inomhus och utomhus i vår härliga trädgård när vädret tillåter.
Vi erbjuder även egna chokladprovningar för hela familjen - 65 sek/bricka och person.
(obs. chokladprovningarna är begränsade och kan ta slut vid högt tryck)

Passa på att handla med dig kvällens dessert eller en ask prisbelönta praliner till någon du tycker om. Vi har allt från presentaskar till bakchoklad och chokladkonfektyr.

Klicka här för aktuella öppettider:
https://kakaobolaget.se/pages/fabrik-butik-cafe

På vår fabrik i Skåne-Tranås, Österlen har vi tillverkat svensk choklad, bean to bar, sedan 2013. Fabriken huserar i en gammal byskola från 1893 och än idag är det här vi tillverkar alla våra produkter innan de skeppas iväg till världens alla hörn.

På chokladfabriken, som håller öppet året runt, kan du handla choklad till fabrikspriser och fika i caféet. Soliga sommardagar är trädgården på baksidan eftertraktad där du kan varva ner och hitta det rätta Österlentempot. Har du tur lyckas du knipa en gräddbulle eller två som tar slut snabbare än vi hinner göra dem. Eller varför inte en brownie med pekannötskola tillsammans med en god kopp kaffe som rostats av några av Sveriges bästa kafferosterier? Färska praliner är förstås en självklarhet.

Från fabriksbutiken kan du även se tillverkningen genom våra produktionsfönster och om du har tur kan du skymta en chokladfabrikör som tillverkar något gott just då. När kakaobönorna rostas sprids ljuvliga dofter i hela huset.

Österlenchoklad / Svenska Kakao

0417-201 25
Tranesvägen 37
273 92
Skåne Tranås

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2023
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se