I balans med Ida » Österlen

I balans med Ida

Stora Rådmansgatan 9
272 31 Simrishamn
070 039 23 32
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
Facebook

ÖPPETTIDER

-

-

ida-hallberg-halsocoachen-spa-massage-profilen

I balans med Ida

Kom i balans med mig

Jag vill inspirera dig till att göra fler medvetna val som leder till ökad livskvalitet. Du får hälsoråd för ny energi! Att själv påverka din hälsa är enklare än du tror. För vad är mer värdefullt än din hälsa?

Hälsa och välmående

Vår hälsa är resultatet av våra dagliga val som påverkar oss på kort och på lång sikt. Dessa val inkluderar vad vi äter, hur fysiska vi är, hur vi hanterar stress, var vi bor, vilken typ av jobb vi har, människor vi omger oss med, våra relationer, val av hygienprodukter och hushållsartiklar etc. Det inkluderar även hur vi reagerar på livets händelser- tankar, känslor och handlingar. Många val gör vi rutinmässigt men det är när vi gör aktiva val som en förändring kan ske.

Jag sätter din hälsa i fokus.

Jag har alltid arbetat med att hjälpa människor omkring mig. Friskvård har man kunnat få hos mig i över 17 år. 2001 då jag avslutade utbildning till massageterapeut började jag ta emot klienter för massage, kurer och SPA-behandlingar. I mötet med många klienter med ohälsa och sjukdom har nyfikenheten alltid varit stor på vad som orsakar obalans i kropp och själ. Under 2017 blev jag själv sakta men säkert utbränd och trött men förstod inte riktigt varför då uppfattningen var att jag själv hade goda kunskaper inom hälsa och trodde att jag visste vad min kropp behövde. Först när jag fick hjälp av en kostrådgivare kunde jag bli starkare och idag har näringens inverkan på kroppen och våra celler blivit det viktigaste för mig och en grund för mig i alla mina möten med andra som upplever obalans. Nu vill jag hjälpa och inspirera dig till en sundare livsstil.

Frågan är vad som håller oss friska?

En av de viktigaste hörnstenarna i ett hälsosamt liv för mig är framförallt kost och rörelse, sömn och avkoppling. Egenvård och SPA-ritualer kommer också alltid att ligga mig varmt om hjärtat och därför är jag aktiv och kan erbjuda dig både SPA och massagebehandlingar.

Att inspirera andra till att göra goda och sunda val i vardagen för ett mer hälsosamt liv är mitt mål varje dag.

Se mina recept med mindre socker och mer protein från 2018 års julkalender på hemsidan.

I balans med Ida
Stora Rådmansgatan 9
272 31 Simrishamn
070 039 23 32
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
Facebook

ÖPPETTIDER

-

-

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till I balans med Ida

Se ännu mer av österlen

Folkets Bio på Gylleboverket

Folkets Bio – Gylleboverket

Bygg & Fastighetstjänst Österlen

Bygg & Fastighetstjänst Österlen

Grevlunda mathantverk

Grevlunda Mathantverk

Svabesholms Kungsgård - Österlen

Svabesholms Kungsgård

Österlenkryddor

Österlenkryddor

Tranes Handelskompagni

Tranes Handelskompagni

Scroll to Top