I balans med Ida » Österlen
ida-hallberg-halsocoachen-spa-massage-profilen

I balans med Ida

ida-hallberg-halsocoachen-spa-massage-profilen

Kom i balans med mig

Jag vill inspirera dig till att göra fler medvetna val som leder till ökad livskvalitet. Du får hälsoråd för ny energi! Att själv påverka din hälsa är enklare än du tror. För vad är mer värdefullt än din hälsa? Jag erbjuder massage, fotvård, hudvård och hälsoprogram med individuella kostschema. Allt för att må gott!

Hälsa och välmående

Vår hälsa är resultatet av våra dagliga val som påverkar oss på kort och på lång sikt. Dessa val inkluderar vad vi äter, hur fysiska vi är, hur vi hanterar stress, var vi bor, vilken typ av jobb vi har, människor vi omger oss med, våra relationer, val av hygienprodukter och hushållsartiklar etc. Det inkluderar även hur vi reagerar på livets händelser- tankar, känslor och handlingar. Många val gör vi rutinmässigt men det är när vi gör aktiva val som en förändring kan ske.

Jag sätter din hälsa i fokus.

Jag har alltid arbetat med att hjälpa människor omkring mig med friskvård som grundtanke. 2001 då jag avslutade utbildning till massageterapeut började jag ta emot klienter för massage, kurer och SPA-behandlingar. I mötet med många klienter med ohälsa och sjukdom har nyfikenheten alltid varit stor på vad som orsakar obalans i kropp och själ. Under 2017 blev jag själv sakta men säkert utbränd och trött men förstod inte riktigt varför då uppfattningen var att jag själv hade goda kunskaper inom hälsa och trodde att jag visste vad min kropp behövde. Först när jag fick hjälp av en kostrådgivare kunde jag bli starkare och idag har näringens inverkan på kroppen och våra celler blivit det viktigaste för mig och en grund för mig i alla mina möten med andra som upplever obalans. Nu vill jag hjälpa och inspirera dig till en sundare livsstil.

Att inspirera andra till att göra goda och sunda val i vardagen för ett mer hälsosamt liv är mitt mål varje dag. Frågan är vad som håller oss friska?

Viktiga hörnstenar i ett hälsosamt liv för mig är framförallt kost och näring, sömn och avkoppling men rörelse och aktivitet är naturligtvis också en viktig del. Få mer info om mina upplägg för kost och näring på mina Hälsoträffar eller kontakta mig för personlig rådgivning.

Egenvård och SPA-ritualer kommer också alltid att ligga mig varmt om hjärtat och därför är jag aktiv och kan erbjuda dig både SPA och massagebehandlingar. Boka enkelt tid i kalendern på hemsidan www.idahallberg.se eller klicka här: https://www.timecenter.se/idahallberghalsocoach/

Att inspirera andra till att göra goda och sunda val i vardagen för ett mer hälsosamt liv är mitt mål varje dag.
Idag har näringens inverkan på kroppen och våra celler blivit det viktigaste för mig och en grund för mig i alla mina möten med andra som upplever obalans.
Nu vill jag hjälpa och inspirera dig till en sundare livsstil. Må bättre helt enkelt!

Jag är hälsocoach med brinnande intresse för näring och kost.
UTBILDNING:
Cert. Massör & Dipl. Massageterapeut
Dipl. SPA-terapeut
Dipl. Fotvårdsspecialist
Ekologisk Kost & Näringsrådgivare

Se mina recept med mindre socker och mer protein på min hemsida.
Även inspiration på Instagram @ibalansmedida och på facebook I balans med Ida.

I balans med Ida
Stora Rådmansgatan 9
272 31 Simrishamn
070 039 23 32

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
Facebook

ÖPPETTIDER
Tidsbokning gäller. Bokningskalender på hemsidan. -

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang.

Dela gärna sidan

Hitta hit till I balans med Ida

Se ännu mer av österlen

Bygg & Fastighetstjänst Österlen

Bygg & Fastighetstjänst Österlen

Guldsmed Lacning

Guldsmed Lancing

Kabusa Art Gallery, Österlen

KABUSA ART GALLERY

Farmors lycka

Farmors Lycka

Segelskutan Klara Marie på Skillinge

Segelskutan Klara Marie

Fjallans butik cafe

Fjällans Butik & Café

Rulla till toppen