Farmors Lycka » Österlen
Farmors lycka - B&B - Österlen

Farmors Lycka

Farmors lycka - B&B - Österlen

Gårdshotell

Boka ett av våra paket för den bästa upplevelsen hos oss! Det ingår alltid middag på kvällen i våra paket där våra egna råvaror från gården står i centrum.

Hos oss bor du i en sekelskiftesgård som stod tom i många år efter farmor flyttat. Helrenoverad mellan 2011-2018. Vi kan fortfarande känna farmor susa förbi och ge oss en klapp på axeln.
Gården ligger alldeles tyst men är en levande gård som vi brukar med naturen utanför sovrumsfönstret.

Välkommen att känna den trolska stämningen mellan lövträden i skogsbrynet eller se solen gå upp ur Östersjön, en syn av sådan storhet och prakt att den för många aldrig förbleknar.

8 rum med 17-21 bäddar kan vi erbjuda. Alla rum har badrum med dusch, sänglinne och golvvärme. Vi städar alla rum innan ni kommer och efter ni rest hem.

Gårdsfrukost ingår i rumspriset, en riklig buffé. Rumsyta ca 15 kvm (mellan 12-45 kvm). Rikligt med gemensamhetsytor inne och ute. Tv finns gemensamt. Möjligt medtaga hund vid förbokning.

Frukost & Middag

Gårdsfrukost (ingår för boende)
Från kl 08.00 kan du njuta av vad gården och grannar har att erbjuda efter säsong på buffé. Allt ifrån juice, smaksatt yoghurt med vår egen müsli, äggröra med knaperstekt sidfläsk, surdegsbullar, brantevikssill, tomater och annat avslutas med något sött. Bokas om du inte bor hos oss.

Gårdsmiddag på kvällen är möjligt att beställa i förväg för boende gäster och även andra. Våra råvaror från gården står alltid i centrum i vår matlagning. Vi har fullständiga rättigheter gällande dryck.

I vår gårdsbutik

Vi har en önskan att kunna erbjuda färska produkter direkt till dig från våra gårdar.
Högsta hönset Kajsa och hennes systrars färska ägg hittar du i det mesta vi serverar från frukost till middag och försäljning av färska ägg.

Vår egen odlade och skonsamt kallpressade rapsolja finns att köpa som neutral olja, örtolja, rökt olja och chiliolja. Såklart hittar du den bl a i våra sockersöta drömmar och frukostmüslin.

Från våra lamm hittar du bl a härliga lammskinn, kuddar, smaka rökt lammfiol på en smörgås eller burgare på en tallrik i vårt café eller köp med dig hem.

Du hittar även charkuterier och rent kött från våra lamm och grisar.

Såklart har vi lite annat smått o gott att botanisera bland.

Allt vi säljer kommer från våra egna gårdar, har någon av våra produkter i sig eller har en stark koppling till det vi producerar.

Återförsäljare ring 0709-519311

Farmors Lycka
Ravlunda Gård
277 37 Kivik
0414-740 39

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
-
-

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang.

Dela gärna sidan

Hitta hit till Farmors Lycka

Se ännu mer av österlen

Tobisviks Badet

Tobisvikbadet

Anki - Hönshuset

Hönshuset – en bit av Indien på Österlen

Orum370

Örum 370

Jörgens Tidlösa Rum

Jörgens Tidlösa Rum

Atelje Echi Galleri Anima

Atelje Echi – Galleri Anima

Reunion home

Reunion Home

Scroll to Top