Evenemang på Österlen

Loading Events

« All Events

Endagskurs – Grön vattenregenerering (steg 2) @ Ecotopia

26 maj

Ekologiska och estetiska vattenlösningar

Datum: 26 maj 2024

Vill du fördjupa din kunskap om vatten? Vill du veta mer om naturliga vattenrenande lösningar? Är du intresserad av ekologisk och estetisk vattenhushållning? Söker du ekologiska och estetiska vattenlösningar för dagvatten, jordbruksavrinning, regnvattenhantering, trädgårdsdammar, biopools, BDT vattenregenerering? Då har du kommit rätt. Första dagen handlar om grundläggande introduktion i vatten (steg 1). Andra dagen presenteras ekologiska och estetiska vattenlösningar (steg 2).

Det krävs både ett vetenskapligt, etiskt och konstnärligt tankesätt för att kunna förstå vattnet och dess betydelse för allt levande på jorden och för våra egna liv. Bättre insikter i vattnets egen natur hjälper oss att skapa en hållbar vattenkultur som verkligen är till allas nytta  – den biologiska mångfalden, djurlivet och oss människor.

Denna dag presenteras vattenlösningar för dagvatten, jordbruksavrinning, regnvattenhantering, trädgårdsdammar, biopools, BDT vattenregenerering. Ett modulärt reningssystem med biobäddar, dammar, vattenmagasin och lågeffekt cirkulationssystem. Med växtbäddar och fångdammar av olika slag som gagnar samverkan av bakterier, växtrötter, singel, sten, vatten och luft och solljus.

Läs mer här! 

Details

Date:
26 maj

Organizer

Ecotopia på Österlen
Phone
070-333 08 14
Email
info@ecotopia.se
View Organizer Website

Venue

Ecotopia på Österlen
Bondrum 1334
Skåne Tranås, 273 92 Sverige
+ Google Map
Phone
0703-330 814
View Venue Website

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se