Ride, Eat & Stay at Hallamölla Gård

Utforska en komplett upplevelse av ridning, boende och gastronomi på Hallamölla Gård!

Rida, Äta & Bo i dubbelrum

  • Onsdagar: 1 895 kr per person. Du får avnjuta en soppa och en riktigt vällagad och god vardagsmåltid.
  • Fredagar: 2 095 kr per person. Tvårättersmiddag med fina råvaror och goda viner.
  • Lördagar: 2 450 kr per person. Upplev en lyxig trerättersmåltid med högsta kvalitet på både råvaror och tillagning, komplett med ett helt menyanpassat vinpaket. Observera att allt vin är till självkostnadspris och betalas i efterhand. Vi säljer inte alkohol på gården, men ni är välkomna att ta med er eget vin/alkohol före eller efter måltiden.

Vin/Alkohol

Allt vin till självkostnadspris som betalas i efterhand. Ingen försäljning av alkohol på gården utan önskas vin/alkohol till innan o/e efter menyn tar ni med er detta själva.

Extranatt inklusive frukost

Om du vill förlänga din vistelse erbjuder vi en extra natt för 650 kr per person, inklusive frukost.

Ridning

För att boka ridning, vänligen kontakta oss via e-post på info@hallamolla.se. Vi behöver veta din ridvana, längd och vikt för att göra den bästa möjliga matchningen med våra islandshästar. Observera att våra hästar är av mindre storlek med en maxvikt på 80 kg. Ridturer erbjuds både på förmiddagar och eftermiddagar, med samling antingen kl. 14:00 på ankomstdagen eller kl. 09:30 efter frukost på avresedagen, beroende på tillgänglighet och ridvana.

Middagstid

Middagen serveras klockan 19:00.

Specialkost

Vänligen meddela eventuella allergier i samband med bokning.

Gårdsmenyn

Varje kväll skapar vår kock en unik Gårdsmeny med hänsyn till säsongen och tillgången på lokala råvaror. Upplev det bästa av Österlen med våra lokalt inspirerade rätter.

Upptäck en helhetsupplevelse av skönhet, äventyr och njutning på Hallamölla Gård. Boka din resa redan idag för en oförglömlig upplevelse!

Join more than 10k+ subscribers

Keep up to date with everything you need to know about Österlen!
2024
Destination Österlen AB
info@osterlen.se
en_GB