Events in Österlen

Loading Events

" All Events

  • This event has passed.

Water workshop - Circulating water (step 1) @ Ecotopia

25 May

Om naturens vatten och vattnets natur

Date: 25 maj 2024

Vill du fördjupa din kunskap om vatten? Vill du veta mer om naturliga vattenrenande lösningar? Är du intresserad av ekologisk och estetisk vattenhushållning? Söker du ekologiska och estetiska vattenlösningar för dagvatten, jordbruksavrinning, regnvattenhantering, trädgårdsdammar, biopools, BDT vattenregenerering? Då har du hamnat rätt. Första dagen handlar om grundläggande introduktion i vatten (steg 1). Andra dagen presenteras ekologiska och estetiska vattenlösningar (2).

Det krävs både ett vetenskapligt, etiskt och konstnärligt tankesätt för att kunna förstå vattnet och dess betydelse för allt levande på jorden och för våra egna liv. Bättre insikter i vattnets egen natur hjälper oss att skapa en hållbar vattenkultur som verkligen är till allas nytta   –  den biologiska mångfalden, djurlivet och oss människor.

I workshopen kommer vi att pedagogiskt ledas genom en process som ger oss en bred inblick i vattnets värld. En grundläggande introduktion i vatten, där vi under dagen kommer att utföra ett antal olika experiment, till exempel en meanderbäck i lera och strömmande vatten. Detta ger oss en omfattande och spännande helhetsbild, där vi även kommer att kunna se vattnets tre olika karaktärsdrag.

Read more here! 

Details

Date:
25 May

Organiser

Ecotopia in Österlen
Phone
070-333 08 14
Email
info@ecotopia.se
View Organiser Website

Venue

Ecotopia in Österlen
Bondrum 1334
Skåne Tranås, 273 92 Sweden
+ Google Map
Phone
0703-330 814
View Venue Website

Join more than 10k+ subscribers

Keep up to date with everything you need to know about Österlen!
2024
Destination Österlen AB
info@osterlen.se
en_GB