Brick Österlen » Österlen
Brick Österlen

Brick Österlen

Brick Österlen

KAFFE
I vår kaffebar serveras riktigt gott kaffe. Vi älskar kaffe! Självklart även hembakat fika, Ekologisk glass, rawfood, grillat bröd med härligt pålägg. Är du mer hungrig finns mat och kalla drycker.

Vår uteservering används från tidig vår till sen höst och så fort solen tittar fram värms både gäster och den 50 meter långa tegelväggen. Sittplatser finns även inne vid dåligt väder. Hinner man inte stanna tar man take away.

I lokalen kan du även inspireras och inhandla inredning, möbler och konst. Mycket av det som visas tillverkas här i vår FABRIK och vi har även valt att blanda upp det med andra väl utvalda produkter.

BO
BO är ett hus om ca 35 kvadrat med härlig takhöjd över gemensamma ytan. Huset består av kök, matplats för 4 personer, badrum inkl dusch, 4 sköna bäddar varav 2 på loft. BO är rökfritt. Huset förlängs med egen rymlig möblerad terrass för långa frukostar och grillkvällar. Till en extra kostnad får du sängen bäddad, handdukar i badrummet samt första frukosten i kylen.

BUTIK/FABRIK
En kreativ plats där vi går från idé till skiss till produkt, vissa saker är stående inslag i butiken medan andra kan vara helt unika i sitt slag samt tillverkade i lågt antal exemplar. Vi kompletterar vårt härtillverkade sortiment med andra noga utvalda produkter.

FIRA
BRICK FIRA är en plats att fira livets händelser. Födelsedag, förlovning, bröllop, dop, kalas och framgång. Här skapas minnen mellan vänner, familj, nära och kära. Allt ifrån det lilla sällskapet upp till 150 personer. Den tegelklädda ladan är invändigt rymlig och ljus med vitmålade stenväggar samt rustikt betonggolv. Du väljer själv om du vill behålla lokalen rå och vacker som den är eller om den ska dekoreras som ni önskar. Mingel och skål kan hållas på den härliga innergården, i vår fina tegelbyggnad eller den tilltagna terrassen med kvällsol och utsikt över åkrarna. Finns även möjlighet att bo kvar BRICK BO.

Vill ni veta mer? Välkommen att Kontakta oss för mer information.

MÖTAS
BRICK MÖTAS är en flexibel mötesplats som enkelt anpassas för möten och konferenser från 2 personer upp till 150 personer. I den 150 år gamla tegelklädda ladan skapas en mix av kreativitet och arbetsro. Dagtid flödar ljuset in genom dom många fönstren. Lokalen är rå, vacker och ljus.

Samla gruppen för ett frukostmöte med nybakat som avslutas med fartfylld aktivitet, en sprudlande workshop med efterföljande pizza och bubblor, lansering av den senaste produkten eller kanske är detta platsen för den kommande konstutställningen.

Lokalen är utrustad med skärm, trådlöst nätverk, blädderblock/whiteboard, anteckningsmaterial, anpassad möblering, inglasat grupprum upp till 12 personer och självklart ingår ALLTID kaffe/te.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Brick Österlen
Stjärnevägen 18
272 92 Simrishamn
070-494 00 60

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
Mån - fre - Stängt
Lördag 11:00 - 17:00
Söndag 11:00 - 15:00

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan

Hitta hit till Brick Österlen

Se ännu mer av österlen

Södra Kompaniet

Södra Kompaniet

Hotel Svea i Simrishamn sett från småbåtshamnen.

Hotel Svea

Ateljé Ann-Margrete Clarén

Ateljé Ann-Margrete Clarén

Tryffelsvinet på kivik

Tryffelsvinet på Kivik

kiviks-hotell

Kiviks Hotell

Blåsingsborg

Blåsingsborg

Clicky
Scroll to Top