Bobergs på hamngården

Bobergs på Hamngården

Tack för ett fantastiskt 2023! Nu tar vi lite vintervila och förbereder oss för nästa säsong. Vi öppnar restaurangen igen 16/2 och hotellet 2/3. Vi ser fram emot att välkomna er alla hit!

Kombinera en härlig vistelse i våra mysiga rum med en fantastisk matupplevelse i vår matsal på kvällen. Nu är vårt nya boknings system öppet för bokning hela året ut. In och välj bland våra härliga mat- och boende upplevelser!

Öppettider för 2024 - Vänligen kika på våran hemsida.
https://www.hamngarden.se/

I restaurangen erbjuder vi spännande mellanrätter och som gäst äter du 4-rätters du väljer själv eller vår satta 4-rätters meny som varierar från dag till dag eller varför inte testa på Emils smakresa som tar dig med på en riktig matupplevelse.

VARMT VÄLKOMMEN!

Hamngården rymde en gång i tiden ett fiskrökeri och på gaveln mot hamnen såldes under många år nyfångad fisk till byborna. Idag rymmer Hamngården åtta ombonade rum med privata badrum samt en restaurang med utsikt över hamnen och Östersjön. Det viktigaste för oss är alltid att ta hand om dig som gäst på bästa sätt, oavsett om du bor hos oss, kommer för att äta något gott i restaurangen eller bara tittar in för ett glas vin vid brasan. Vi har en hög ambitionsnivå och strävar hela tiden efter att utvecklas både vad köket erbjuder, vår service och när det gäller standarden på våra rum.

Kökschef är Emil Andersson med gedigen erfarenhet från krogar på Österlen och i Norge. Hotellchef är Frida Arildsson, restaurangchef Sofie Albrechtsson och sommelier är Suzanne Grenz.

Vi som driver denna pärla är Hans Boberg och Suzanne Grenz tillsammans med Catarina och Anders Boberg.

Välkommen till Bobergs på Hamngården!

PS. Extra läsning - White Guide https://whiteguide.com/se/sv/news/3415-nytestat-bobergs-pa-hamngarden-brantevik

Bobergs på Hamngården

070-992 77 24
070-9927724
Östersjögatan 94
272 38
Brantevik

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se