
Bobergs på Hamngården

Nu är hösten här!
Kombinera en härlig vistelse i våra mysiga rum med en fantastisk matupplevelse i vår matsal på kvällen.
Öppettider i höst & vinter:
Restaurangen:
fredag-lördag
Hotellet:
fredag-söndag
I restaurangen erbjuder vi spännande mellanrätter och som gäst äter du 3 eller 4-rätters du väljer själv eller vår satta 4-rätters meny som varierar från dag till dag.
Vad händer på Bobergs under hösten och vintern?
4, 5, 11, 12, 18 & 19 november - Gås på Emils vis
2, 3, 9, 10 december - Julhelger på Bobergs
30 december - Emils & Joakims Burger Shack
31 december - Nyårskalas
VARMT VÄLKOMMEN!
Hamngården rymde en gång i tiden ett fiskrökeri och på gaveln mot hamnen såldes under många år nyfångad fisk till byborna. Idag rymmer Hamngården åtta ombonade rum med privata badrum samt en restaurang med utsikt över hamnen och Östersjön. Det viktigaste för oss är alltid att ta hand om dig som gäst på bästa sätt, oavsett om du bor hos oss, kommer för att äta något gott i restaurangen eller bara tittar in för ett glas vin vid brasan. Vi har en hög ambitionsnivå och strävar hela tiden efter att utvecklas både vad köket erbjuder, vår service och när det gäller standarden på våra rum.
Kökschef är Emil Andersson med gedigen erfarenhet från krogar på Österlen och i Norge. Hotellchef är Frida Arildsson, restaurangchef Sofie Albrechtsson och sommelier är Suzanne Grenz.
Vi som driver denna pärla är Hans Boberg och Suzanne Grenz tillsammans med Catarina och Anders Boberg.
Välkommen till Bobergs på Hamngården!
PS. Extra läsning - White Guide https://whiteguide.com/se/sv/news/3415-nytestat-bobergs-pa-hamngarden-brantevik
Bobergs på Hamngården
Östersjögatan 94
272 38 Brantevik
070-992 77 24
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
TripAdvisor
Våra aktuella evenemang
Dela gärna sidan