Årets Näringslivsambassadör 2021 » Österlen
Österlen.se är Årets näringslivs-ambassadör 2021 i Simrishamns kommun

Årets Näringslivs
ambassadör 2021

Motivering:
”Med en ambition att utveckla Österlen till Sveriges attraktivaste turistdestination inspirerar, informerar och attraherar österlen.se besökare till vår del av världen året runt.”

– Det är lustigt med priser och utmärkelser – de känns inte så betydelsefulla, ända tills man själv står där som pristagare, utbrister Noak Karlsson, spindeln i nätet på österlen.se.

När företagsgalan gick av stapeln på Nordic Sea Winery i Simrishamn i torsdagskväll (11 november 2021) förärades österlen.se priset Årets näringslivsambassadör, enligt oss den finaste utmärkelsen man kan vinna i Simrishamns kommun!

– Utmärkelsen känns som ett kvitto på att kommunen uppskattar vårt arbete alltmer, säger Peter Carlssonösterlen.se.

– Det känns fantastiskt att vårt arbete, med att marknadsföra Österlen och alla fantastiska entreprenörer, uppmärksammas, inflikar en sprudlande glad Christian Esbjörnssonösterlen.se.

– Alltsedan vi började har vi gått emot strömmen. När alla andra turistorganisationer i landet satsat på att marknadsföra sina destinationer mot utlandet, valde vi, som enda aktör, att fokusera på den svenska marknaden. Det har varit en grundbult i vår satsning, en strategi som väckt än mer intresse i dessa tider då svenskarna helt plötsligt blev den enda målgrupp som hade möjlighet att besöka Österlen, fortsätter Christian.

Och visst känns det som att Österlen fått lite av en nyrenässans i kölvattnet av pandemin! Sällan har väl Österlen lockat så många besökare som de sista åren och även på nätet har intresset för Österlen ökat lavinartat.

– Antalet besökare på vår webbplats har slagit nya rekord varje månad – utan undantag. I våras trendande Simrishamn som Sveriges mest eftersökta semesterort på Booking, och på Google hade österlen.se mer än en miljon visningar under julimånad, säger Lars Rabe, webbplatsansvarig på österlen.se.

– Och inte nog med det! Extra roligt att även inflyttningen till kommunen tagit fart! Många som skriver sig här i kommunen har ju lärt känna Österlen som turister. Men detta är bara början, det kommer mera inom kort! avslöjar Noak Karlsson med en pillemarisk blick.

plaketten årets näringslivs-ambassadör 2021 simrishamns kommun
Plaketten Årets Näringslivsambassadör 2021 i Simrishamns kommun.

Rulla till toppen