Alunbruket Kaffestuga och B&B » Österlen
Alunbruket Kaffestuga och B&B

Alunbruket Kaffestuga och B&B

Alunbruket Kaffestuga och B&B

Kaffestuga

Välkommen till Alunbruket Kaffestuga och B&B - Skånes äldsta kaffestuga. Korsvirkeslängan byggdes som en arbetarbostad i början av 1700-talet och ligger belägen i en kulturminnesmärkt bruksbygd omgiven av Verkeåns naturreservat.
Vi bakar allting själva från grunden! Alltså inga genvägar utan bakverk av högsta kvalité. Vi serverar fortfarande det traditionella kakfatet med recept från Hildas tid. Samtidigt vill vi ständigt utforska nya smakkombinationer och inspirera våra gäster. För er som är lite hungrigare har vi smörgåsar på hembakt bröd.

B&B

Alunbrukets B&B ligger i charmiga Alunbruksbyn bredvid Skånes äldsta kaffestuga, omgiven av skogen och Verkeån som flyter förbi. Alunbruket är en del av Verkaåns naturreservat, ett av de största naturreservaten i södra Sverige. Skåneleden, Backaleden och Sydostleden går igenom Alunbruket, vilket gör läget perfekt för både vandring och cykling.

Vi tycker att bekväma sängar, personlig service och en generös frukostbuffé är viktiga för ett bra boende. Utöver det är våra rum karaktärsfulla och i mycket gott skick. Dessutom har våra gäster tillgång till ett stort vackert gemensamt rum med matbord, soffor och kamin, samt ett gemensamt kök med spis, ugn samt kyl/frys.

Alunbruket Kaffestuga och B&B
Alunbruket 101
273 57 Brösarp
0417-261 15

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
Lördag 11:00 - 17:00
Söndag 11:00 - 17:00

Dela gärna sidan

Hitta hit till Alunbruket Kaffestuga och B&B

Se ännu mer av österlen

sekelgarden

Unikt korsvirkeshotell i Ystad

Tastecelebration

Tastecelebration Residence

Karlaby kro

Karlaby Kro

bana

Österlens GK Lilla Vik

Erbjudande från Tryde 1303 Tryde 1303 B&B Galleri Butik

Tryde 1303 B&B Café Galleri

Entre kiviks cafe

Kiviks Café & Bageri

Rulla till toppen