Alunbuket Kaffestuga och B&B » Österlen
Alunbruket 7

Alunbuket Kaffestuga och B&B

Alunbruket 7

Kaffestuga

Välkommen till Skånes äldsta kaffestuga. Korsvirkeslängan byggdes som en arbetarbostad i början av 1700-talet och ligger belägen i en kulturminnesmärkt bruksbygd omgiven av Verkeåns naturreservat.
Vi bakar allting själva från grunden! Alltså inga genvägar utan bakverk av högsta kvalité. Vi serverar fortfarande det traditionella kakfatet med recept från Hildas tid. Samtidigt vill vi ständigt utforska nya smakkombinationer och inspirera våra gäster. För er som är lite hungrigare har vi smörgåsar på hembakt bröd.

B&B

Alunbrukets B&B ligger i charmiga Alunbruksbyn bredvid Skånes äldsta kaffestuga, omgiven av skogen och Verkeån som flyter förbi. Alunbruket är en del av Verkaåns naturreservat, ett av de största naturreservaten i södra Sverige. Skåneleden, Backaleden och Sydostleden går igenom Alunbruket, vilket gör läget perfekt för både vandring och cykling.

Vi tycker att bekväma sängar, personlig service och en generös frukostbuffé är viktiga för ett bra boende. Utöver det är våra rum karaktärsfulla och i mycket gott skick. Dessutom har våra gäster tillgång till ett stort vackert gemensamt rum med matbord, soffor och kamin, samt ett gemensamt kök med spis, ugn samt kyl/frys.

Alunbuket Kaffestuga och B&B
Alunbruket 101
273 57 Brösarp
0417-261 15

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
Lördag 11:00 - 17:00
Söndag 11:00 - 17:00

Dela gärna sidan

Hitta hit till Alunbuket Kaffestuga och B&B

Se ännu mer av österlen

Smakbruket - Österlen.se

Smakbruket

bana

Österlens GK Lilla Vik

Smedjan mat och logi - Österlen

Smedjans Mat & Logi

Tastecelebration

Tastecelebration Residence

mall googleosterlen 1

Hylkegården

Byvägen-35-r.o.k.-3-3

Byvägen35

Scroll to Top