Alma & Arthur - Österlen
Alma & Arthur - Österlen

Alma&Artur

Grunden för Alma &Arturs verksamhet är att skapa en trygg miljö för barn som lever under svåra villkor. För att kunna förändra barnens villkor på längre sikt är utbildning ett måste. Att lära sig att läsa och skriva är ett viktigt steg för att kunna påverka livssituationen.

Ett led i detta arbete är Alma & Artur Walk in school, i Jodhpur, Indien. Där får flickor som lever under svåra ekonomiska och sociala förhållanden möjlighet till en bättre grund att stå på i sin fortsatta utveckling. Vi arbetar tillsammans med barn, ungdomar och vuxna för att identifiera problemen och hitta lösningar i deras lokala miljö.

Butik
Behöver vi fler saker? Produkterna som du finner hos Alma och Artur är till stor del tillverkade av återvunnet material. Textilier, sjalar och överkast är tillverkade av gamla saris i siden och bomull. Med idogt arbete har kvinnor ute i byar på indiska landsbygden skapat nya produkter av gammalt material. Möbler såsom vackra skåp, bord mm har tillverkats av gammalt virke eller bara putsats upp och fått behålla sin vackra patina.

Vår målsättning är att du finner något vackert som du verkligen vill ha. När du handlar hos Alma & Artur bidrar du till att vidareutveckla verksamheten i norra Indien nära Pakistanska gränsen. All vinst går oavkortad till projektet i Indien.
Välkommen att hälsa på!

Peg & Tomas

Dela gärna sidan till någon behövande:

Alma&Artur
Österlenvägen 935
271 77 Löderup
073-655 65 42
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
Instagram
Facebook


Hitta hit till Alma&Artur

Se ännu mer av österlen

Christinehof slott - Österlen

Christinehof slott

Norrvalla - Österlen.se

Norrvalla

Buhres på Kivik

Buhres på Kivik

Österlinds bygg - Österlen

Österlinds Byggentreprenör

┬®T_Helgesson_912Kaseberga

912 Kåseberga

Österlenkryddor

Österlenkryddor

Scroll to Top