02_nyttiga-ida-recept - YOGHURT MED KANELROSTADE SOLROSKÄRNOR & ÄPPLE

Yoghurt med kanelrostade solroskärnor & äpple

”Jag har alltid älskat kanel! En värmande krydda och så god tillsammans med ljummet äpple. Passar perfekt till frukost den första advent.”

tillagat och skrivet av Ida Hallberg, Hälsocoach & SPA-terapeut

Gör så här:

  1. Kärna ur äpplena och tärna ner i bitar.
  2. Smält smöret i stekpanna och häll i solrosfrön och kanel. Rör runt.
  3. Rosta fröna gyllenbruna och vänd sedan ner äppelbitarna i kanelblandningen.
    Serveras ljummen till turkisk yoghurt.

2 portioner

3-4 dl turkisk yoghurt (10%)
4 msk solrosfrön
1/2-1 tsk malen kanel
1 klick smör
2 st äpplen

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
modal close image
modal header

Sjukt fett julerbjudande!

Vi kommer att fira alla dagar fram till julafton med dessa fina priser!

default

Scroll to Top