[bsa_pro_ad_space id=1]
- Skär grönsakerna i mindre bitar. Fräs hälften av purjolöken, fänkålen, paprikan och zucchinin glansiga i olivolja i en stor stekpanna.
- Häll på hälften av burktomaterna och 2 dl vatten.
- Krydda med peppar och örtblandningen samt en matsked klippt dill. Sjud ca 5 minuter.
- Förbered torsken genom att rulla filéerna och sätt en tandpetare i varje rulle för att hålla samman. Om filéerna är stora så dela dem på mitten och rulla varje del för sig.
- Höj värmen och koka upp grönsaksblandningen och lägg sen i fisken samt resten av grönsakerna och körsbärstomaterna. Sänk sedan värmen så att fisken håller samman och sjud i ca 5 min. Fyll på med lite vatten om det behövs. Vänd varje fiskrulle efter halva tiden.
- Rör ihop saffran med yoghurten i en skål.
- Smaka av fisk & grönsakspannan och klipp över dill. Ställ pannan på bordet och servera genast. Ett par skedar saffransyoghurt smakar fantastiskt till!