Vandringspaket på Brantevik » Österlen
Utmärkt val - med armlängds avstånd
Vandring STF Brantevik

Vandringspaket på Brantevik

Skåneleden med Signaturled Österlen går precis utanför dörren på STF Brantevik Råkulle Vandrarhem. Kusten norr och söder om Brantevik är själva sinnebilden av Österlens vidsträckta landskap. Här möter du naturen längs slingrande stigar, frodiga skogsdungar, unika berghällar och charmiga fiskelägen. En av de finaste sträckningarna av Skåneleden helt enkelt. 

Alla årstider har sin charm här på Österlen. Nu på våren möter du skir grönska, oändliga fält av raps och ett eldorado av fåglar. Det kvittras och flörtas i varje buske. Försommaren lockar med svalkande dopp och ljusa nätter. Såhär års är det nästan folktomt så det finns gott om plats för alla. Vandrare som livsnjutare. 

Vi berättar gärna om våra favorit vandringar. Om du till exempel vill slippa köra bil tar du bussen till Vik och vandrar tillbaka längs havet via Baskemölla, Simrishamn och Simris Strandängar. Vill du bestiga ett berg och ta ett skönt dopp ska du vandra i Stenshuvud Nationalpark. Och det finns såklart många fina rundvandringar häromkring. Rundtursgurun Karin Hoffmann har nyligen tagit fram två rundvandringar som utgår från Brantevik. Du bestämmer och vi hjälper dig att hitta den schysstaste vandringen för dagen. 

Flexibilitet och valfrihet är våra ledord. Det betyder

  • att vi är flexibla med in- och utcheckningstider
  • att du kan laga mat i våra gästkök (vi har två stycken)
  • att du kan välja att gå ut på restaurang eller ta med take-away hem och äta ute i trädgården, i våra gästkök eller på ditt rum. Vi hjälper dig med tips.
  • att vi skräddarsyr ditt vandringspaket utifrån dina önskemål

I paketet ingår 

  • Två övernattningar i 2-bäddsrum
  • Ekologisk och till stora delar lokalproducerad frukost. Är det fint väder njuter ni frukosten i trädgården under äppelträd.
  • Lunchpaket
  • Linnepaket och slutstädning
  • Vandringskartor, lån av vandringsböcker och personliga tips

Pris från 1 480:- per person.

Bokar gör du smidigt via e-post stfbrantevik@rakulle.se eller på telefon 0414-220 20.

Klicka här så hittar du in på vår hemsida!

Vandringspaketet är bokningsbart alla dagar mellan 29/4 till den 3/6. Begränsat antal platser.

Varmt välkommen till Brantevik hälsar Sussi och Hans

Dela till nära och kära

Scroll to Top