Vandringspaket från Hotel Svea » Österlen
Utmärkt val - med armlängds avstånd
Vandra Hotel Svea 2

Vandringspaket från Hotel Svea

SKÅNELEDEN: En del av skåneleden börja utanför Hotel Svea på Österlen. Ni bor ett stenkast från havet med vidunderlig utsikt. Vårt kök komponerar menyer med lokalt producerade råvaror. Så klart har vi en picknickkorg packad till er med varm eller kalldryck & en smörgås som ni lätt kan ta med er på er vandring. Hundar är alltid välkomna på Hotel Svea.I närheten finns det fantastiska hundbadet.

ÖSTERLEDEN Ni väljer ETAPP 5, som är 21 km till Kivik. Den bjuder på en variationsrik etapp över sandstränder, vackra ängar och branter med skog.
ETAPP4 som är 20 km, går till Borrby Strand. På stigar färdas du genom ett vackert och variationsrikt landskap. Spännande berghällar och pittoreska fiskelägen avlöser varandra.

Vill ni gå en guidad tur så ta kontakt med Kiviks museums hemsida. Där hittar ni tex Historisk vandring, Fågelskådarvandring och för barn Vandring kring Stenshuvud bland troll pysslingar och Jättar.
https://www.kiviksmuseum.se/vandringar/

Bra boktips är ”Vandra Skåneleden” & ”Österlenguide” av Carolina Alesmark.

Detta är bara några exempel, det finns många fler vandringstigar vi kan tipsa om.
För mer info www.skaneleden.se/leden/sl-4osterleden/5-simrishamn-kivik/

I paketet ingår:

  • Del i dubbelrum
  • 2-rätters middag
  • Lunchpaket och en termos kaffe/te
  • Frukostbuffé
  • Bastu
  • Kartor och lån av böcker
  • Pris från 790 kr/pers

För mer info se Skåneleden samt Vandra.se

Välkommen med din bokning på tel.nr 0414-41 17 20 eller e-mail info@hotelsvea.se

(Vi följer alla riktlinjer som myndigheterna har föreskrivit och vi för ett hårt arbete med rutiner inom städ, hygien, desinfektion mm, allt för att ni ska känna er trygga hos oss. I vår restaurang har vi placerat borden med det avståndet som myndigheterna har rekommenderat ang Covid19.)

Dela till nära och kära

Scroll to Top