Upplev & Njut - Vandring » Österlen
Upplev & Njut Grupp

Upplev & Njut - Vandring

Upplev & Njut Grupp

Upplev & Njut härliga upplevelser i Skåne med Monica Frangeur. Guidade vandringar i underbar natur med lokalproducerad mat!
Alla vandringar är Corona-anpassade!

SKOGSMATNING – MATVANDRING MED 8 STOPP FÖR SKÅNSKA DELIKATESSER!

Välkommen på SkogsMatning nära Degeberga – en unik guidad vandring där den skånska skogen och lokala delikatesser får spela huvudrollen. På 8 ställen längs den 9 km långa vägen stannar vi för att avnjuta läckerheter från Skåne. SkogsMatning är en skånsk mångfald av mat och dryck. Stäng av mobilen och låt skogen och den goda maten omfamna dig! Kom hungrig! En fin present! Perfekt för weekend nära Österlen, Kristianstads Vattenrike, Skåneleden och Sydostleden.

SkåneVandring i backarna vid Brösarp eller på valfri plats i Skåne!

SkåneVandring är en lustfylld guidad vandring om Skåne. Med mycket humor och stor kunskap berättar Monica Frangeur om vad som gör just denna del av Sverige så speciell. SkåneVandring (original) utgår från en av Österlens vackraste platser – Glimmebodagården – och inleds med ett skånskt smörgåsbord. När alla är mätta och nöjda njuter vi 4 km guidad vandring i den spännande kuperade naturen. Hela arrangemanget tar 3 timmar och är utomhus. Kläder efter väder krävs. Toalett och parkering finns vid Glimmebodagården. Skånetrafikens buss ger någon kilometers extra promenad. Grupper kan alltid önska SkåneVandring på valfri plats, dag & tid året runt.

Fotograf: Torbjörn Lagerwall

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan

Hitta hit till Upplev & Njut - Vandring

Se ännu mer av österlen

HEMSIDA 2021 Helena Bergstrom kopia

Lars Grönwall – Septemberutställningen

borrby plåt i borrby

Borrby Plåt AB

Jansro

Jansro Hem & Trädgård

Skillinge Teater Garden Cafe

Skillinge Teater

Skepparegårdens galleri

Skepparegårdens Galleri

Emilssons bygg Hantverkare - Österlen

Emilssons Bygg

Scroll to Top