Två hus på Österlen » Österlen
Två hus på Österlen

Två hus på Österlen

Två hus på Österlen

Vi erbjuder gästboende i vårt nyrenoverade hus på vår skånegård uppförd 1850 i Hagestad radby, mellan Ystad och Simrishamn. Tre nyrenoverade lägenheter står klara varav två är för uthyrning, året runt. De är utrustade för självhushåll med moderna bekvämligheter.

Gatuhusets södersida har sittgrupper i den lummiga trädgården med fruktträd och syrener. Som namnet beskriver ligger gatuhuset utmed byns lilla landsväg. Möjlighet till avskildhet finner du norr och söder om gården där åkerlandskapet sträcker sig mot horisonten och där du, om du så vill, kan promenera eller ta joggingrundan på de mindre enskilda vägarna som förbinder åkrarna.

Till grannbyn Borrby är det endast några kilometer där du har ICA, apotek, bibliotek, vårdcentral, bensinstation, bilverkstad, kyrka och rikskända antiqvariat. Liksom Hagestads närhet till Borrby finns närheten till Bornholm och Polen via båt från Ystad. Drygt en timme med tåg eller bil till Malmö och Köpenhamn.

Hos oss på Österlen finner du avkoppling med vandringar i bokskogar, matupplevelser utöver det vanliga och konst och kultur runt alla hörn. Närheten till vita milslånga stränder, det fantastiska böljande odlingslandskapet, pittoreska fiskelägen och byar är oslagbar.

Två hus på Österlen
Österlenvägen 1067
271 77 Löderup
072-700 16 14
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
Instagram

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Två hus på Österlen

Se ännu mer av österlen

Hagestad 3-2

Hagestad 47

Wingårdhs B&B Österlen, boka workshop "Personlig utveckling".

Wingårdhs B&B Österlen

Drakamöllan - Österlen

Drakamöllan

kiviks-strand

Kivikstrand

Inredning

Wiroth Interior Inredning & B&B

Välkommen till vår Bistro!

Bobergs på Hamngården

Scroll to Top