sannas italien

Sannas Italien

Sannas Italien – Olivoljebutiken på Österlen

I vår butik säljer vi de delikatesser och matvaror som vi själva vill ha. Allt är italienskt och allt köper vi direkt från producenterna, som vi letar upp på våra resor ner till vårt hus, i södra Apulien.

Vårt stora urval av olivoljor ligger i topp i världen och våra kunder får gärna smaka sig fram till sin favorit. En stor del av våra varor är ekologiska, allt är av högsta klass. Vi har vällagrad bergsparmesan och pecorino från ett mejeri i Apenninerna, sardeller från en fiskeby söder om Neapel, rostade hasselnötter från Piemonte, flera olika balsamico från Modena, oregano och kapris från Sicilien, pinjenötter från Pisa, världens bästa pasta och mycket, mycket mer.

På hösten säljer vi tryffel från Marche, på vintern ekologiska blodapelsiner från Sicilien och då och då burrata från Apulien. Vi har också ett litet urval av traditionell italiensk prickig keramik.

Vi har öppet året runt, fredag-lördag 11-16. Hagestad mossaväg 78, Löderup
Vi har även en webbutik. www.olivoljebutiken.se

Sannas Italien – ÄNGAHUSET

Man hör havet när det brusar. Ängahuset ligger avskilt vid en grusväg bara två kilometer från Sandhammarens långa vita mjuka stränder och nära de små stigarna i Backåkras naturreservat. Det tar ca 20 minuter att åka till Simrishamn eller Ystad och runt omkring finns flera olika restauranger och roliga affärer.
Du kan handla charkuterier och goda korvar på Södra kompaniet, färsk pasta på Pastafabriken, ostar på Vilhelmsdals gårdsmejeri, grönsaker på Kåsebergaodlingen och bröd på Olof Viktors eller på något av de andra små bagerier, som finns på cykelavstånd. Sen är det bara att bära ut allt på en bricka och sitta och äta i solnedgången.

Vårt gästhus på 48 kvadratmeter är nybyggt och smakfullt inrett. Det består av sovrum, badrum och ett stort allrum med kök i ena delen och öppen spis och bra bäddsoffa i andra delen. En skyddad uteplats finns, med trädgårdsmöbler, solstolar och grill. Huset ligger nere på vår äng, en liten bit från vårt boningshus, men avskilt genom häck, grönska och ett plank vid uteplatsen. Wifi finns, liksom diskmaskin och tvättmaskin. Den som önskar kan få låna cyklar.

Sannas Italien – Info och bokning

I priset ingår städning, samt lakan och handdukar
maj 6000:-/ vecka
juni, juli och augusti 9000:- /vecka
september 6000:- /vecka.

Det går även att boka helger under resten av året, minst 2 dygn 1500:-/dygn.

Byte sker på lördagar, incheckning från 16.00, utcheckning 11.00.

Välkommen till Sannas Italien

Sannas Italien

070-655 45 69
Hagestad Mossaväg 78
271 77
Ystad

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
[email protected]
sv_SE