Boka ditt boende här

Boka via oss och hjälp branschen med lägre provision. Tack!

18 av Österlens alla loppis- och antikbutiker

Utforska Österlens loppisar i vår & sommar för en spännande skattjakt! Från pittoreska gårdsloppisar till trendiga vintagebutiker längs kusten, hittar du unika fynd för varje smak. Ge dig själv gåvan att upptäcka det rika utbudet av loppisar och njut av den unika charmen i Österlen! Missa inte heller butikerna inom byggnadsvård där du hittar produkter som bidrar till att bevara den unika karaktären och charmen hos gamla byggnader.

Har du en loppis eller antikbutik och vill synas i den här guiden? Eller ge oss ett tips på en loppis vi missat. Tveka inte att skicka oss ett mejl på [email protected]

Innehåll:

Suckarnas gång

1. Suckarnas gång

Under sommarhalvåret pågår den attraktiva kvalitetsloppisen i Suckarnas gång i Simrishamn. Lördagar och fem söndagar under högsäsongen. Allt praktiskt kring loppisen sköter föreningen IFK Simrishamn på uppdrag av Simrishamns kommun. På plats i Suckarnas gång träffar ni föreningens ungdomslag som gärna säljer en grillad korv till er.

Välkommen till Suckarnas gång!

2. Allt i Allo

Allt i Allo är en loppis i Hammenhög på c:a 900 m2.
Här finns allt ifrån konst till prydnadssaker, möbler och presentartiklar.

Söker ni efter någon speciellt, så fråga gärna. Det kan finnas ute i vårt lager. Varje vecka tillkommer det nya spännande saker till vår loppis.

Vi har öppet varje lördag 10-16, med vissa undantag.
Här finns även en enklare servering i vårt Retro Café.

Välkomna!

Allt i Allo - Österlen

3. Vintage corner

Välkommen till vintagebutiken på Österlenvägen 197 (mellan byn Ingelstorp och Olof Viktors Café)

Vintage Corner säljer vintagekläder, accessoarer och finare Second Hand. Vi har vintagekläder från 40-tal till 80-tal för herr och dam. Brudklänningar, balklänningar, klänningar, kjolar, dräkter, kostymer, hattar, skor, smycken, retro-textil, underkläder, slipsar, skärp och mycket annat. Här finns kläder för dig som vill ha en personlig stil och slippa köpskam!

Hoppas att vi ses snart :)

4. Mrs Walker Antik & Design

Vi finns utanför Smedstorp mitt på det sköna Österlen i Skåne. I vår butik kan du hitta vackra och omsorgsfullt renoverade möbler i harmoni med andra unika föremål inom keramik, porslin, glas, textil och kuriosa.

Butikens öppettider våren 2024
Öppet lördagar kl 11-16

Välkomna!
Meta och Cecilia

5. Cederqvist Antik

Hjärtligt välkomna till Cederqvist Antik i Hannas. Här finns det prylar. Många. Det finns även kaffe för hugade.
Antikviteter och konst ska helst köpas på plats där man kan klämma, känna på -och få förtroende för ägaren; inte klickas hem på nätet!

Cederqvist Antik har öppet alla dagar kl 11-17 under högsäsong (juni-augusti) samt efter överenskommelse och sista helgen varje månad under icke högsäsong
Ni hittar oss på Bollerupsvägen 6
Tel 070-264 85 09

6. Mariedals Antikt & Loppis

Mariedals Gård, Hammenhög. Mariedals Antik och Loppis. Här finner du en stor mäng antikt, unikt, kuriosa och loppis mitt på Österlen.

Hammenhögsvägen 89.
Höger sida på vägen mot Borrby.

Hjärtligt välkommen hit!

7. Spiken i kistan

Vår butik i Lövestad slår alla rekord! Flera tusen kvadratmeter, både inomhus och utomhus, hyser miljoner nödvändigheter, meningslösheter, galenskaper, skönheter och skrattretande anstötligheter. Kort sagt - hittar Ni inte vad Ni behöver här, så behöver Ni det inte.

Vi på Spiken i Kistan tar ett extra steg när det gäller den viktiga cirkulära ekonomin. Vi gör allt för att minska vår belastning på Jordens resurser genom återbruk, både i butiken och privat. Ägaren lever även en livsstil där återanvändning genomsyrar hemmet med gamla föremål.

Som kunder på Spiken i Kistan bidrar Ni också till att hushålla med resurserna.

Ta Er till Lövestad och Spiken i Kistan. Välkomna!

8. Loppisen i Hammenhög

Loppis i Hammenhög!

Datum och tid:
Lördagar: 20 april, 11 maj, 8 juni, och 6 juli, kl. 10.00-12.00
Tisdagar efter påsk: Kl. 17.00-19.00
Plats: Vallbyvägen 2, 276 50 Hammenhög

Kom och fynda på vårens loppis och stöd Hammenhögs IF! Vi tar emot donationer och erbjuder även upphämtning vid dödsbon. För mer information, ring Bengt på 070-644 76 83.

Välkommen!

9. Solhögs gård

Kom förbi och ta en kaffe i vår fina loppislokal. Vi säljer allt från nytt till retro och antikt, möbler, porslin, kläder till stora och små. 

Fynda gammalt & nytt!
Gården Solhög, Vallby Söderväg 48 utanför Hammenhög.

Välkomna hit och fynda!

10. Tantalus Antik

Vi handlar i första hand med svenska antikviteter av god klass som möbler och andra kulturföremål, vanligen fram till år 1850. Hos oss hittar Du inte ett modernare sortiment, men vi hänvisar gärna intresserade till kollegor med modern design som specialområde.

11. Prylbyrån

Prylbyrån är den lilla personliga återbruksbutiken på Österlen. Här kan du hitta allt från bordet du letat efter länge till den lilla intredningsdetaljen som gör det där lilla extra. Du hittar allt från lite modernare prylar till vintage, retro samt lite antikt. Vi säljer vackra och roliga saker från många olika tidsperioder. Möbler, tavlor, skolplancher, porslin, glas, mattor, bestick är några exempel på saker som du kan finna här - allt omsorgsfullt utvalt.

12. Borrby Bokby

Utefter Köpmangatan i Borrby finns större delen av Borrby Bokby. Men vi sträcker ut oss och Borrby Bokby finns representerad via medlemmar i både Simrishamn och Ystad. Några håller till i sina butiker, några är förlag, en del är författare – och alla säljer de böcker och trycksaker!

13. Kringstad interiör

Hos Kringstad Interiör finner du det unika som gör ditt hem personligt. Vi står för återbruk och hållbarhet, och erbjuder antika möbler och konst.

Kringstad Interiör värnar om det tidlösa, det återanvända, det vackra, det ombonade, det innerliga, hjärtliga, varma, vackra hemmet. Vi jobbar med alltifrån Homestyling och Interiör Design, Renoveringar av möbler, försäljning och förmedling av antikviteter och gamla vackra ting, men även av konst, ljus och prydnadsföremål som skänker hemmet en känsla av frid och skönhet.

14. Österlen Gömman

Välkomna till Österlen Gömman! En loppis, secondhand, vintage, gårdsbutik på Österlen. Här finns allt från kläder, tält, leksaker, porslin, väskor, hästsaker, penslar, skor, mixer, smycken, böcker, fiskedrag och mycket mer!

Sömmerskevägen 250
27178 Löderup

15. Karossgården antikt

Fullt med saker i gamla Karosseriet mitt i Gladsax by.
Öppettider hittar du på vår Facebooksida. Följ länken "Läs mer"

Varmt välkommen hit.

16. Ystad återblick

Retro & saker från förr. Försäljning av möbler, antikt, konst, porslin och annat från tidigare decennier.

17. Bohem Antikt m.m.

Välkomna till butiken Bohem Antikt m.m.
Här säljs en blandning av handplockade antika möbler och inredningsföremål.
Ett stort antal kuddar sydda i vintagetyger av linne och bomull.
Vi har också grossistförsäljning.
Sommartider Onsdag-Lördag 11-16 med vissa undantag.
Se vårt instagram @bohemantiktmm för ändringar mm.
Vi öppnar också gärna efter överenskommelse.
Vi finns på Södergårdavägen 14 Hammenhög

18. Norrvalla

Norrvalla är inte bara motorcyklar. Vi är också hemmet för möbler, lampor, prylar och unika ting. I vår butik kombineras rostig industri med moderna och äldre antikviteter i en inspirerande och välkomnande miljö – en samling av bara de saker som vi själva älskar.

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
[email protected]
sv_SE