Golf + Österlen = Sant.

Det är svårt att hitta en bättre plats i Sverige för den golfare som gillar fantastiska banor. Sol. Bad. Strand. God mat. Och fantastiska miljöer.

Play & Stay – Golfpaket på Österlen – Boka här

Skräddarsy ditt golfpaket online på Österlen!

Som Sveriges första och hittills enda destination erbjuder vi nu bokningsbara golfpaket där du som gäst kan välja fritt bland alla våra boende här på österlen.se. Och dessutom själv välja bana och starttider. Då såväl boende och starttider uppdateras i realtid kan du på en och samma gång sy ihop och boka ditt eget golfpaket direkt här på österlen.se.

  1. Välj ankomstdatum och antal personer
  2. Välj vilken bana du vill spela Dag 1 - boka önskad starttid
  3. Välj boende och rumskategori
  4. Välj vilken bana du vill spela Dag 2 - boka önskad starttid
  5. Fyll i bokningsformuläret och välj betalsätt
  6. Bekräfta bokningen - klart ✅

Bokat och betalt. Klappat och klart.

Österlens Golfklubb

Österlens Golfklubb stoltserar med två banor av yppersta klass.

Klassiska Lilla Vik (park/seaside)

som av många, inklusive oss, anses vara Sveriges vackraste bana. Inte minst på grund av sitt formidabla läge med ett antal hål längs med Östersjöns rand och andra mitt bland de gamla österlenska äppelodlingarna. Dess exemplariska skötsel bidrar även den till att gör golfrundan till en formidabel upplevelse även dagar då golfen hackar.

Mästerskapsbanan Djupadal

Det är inte mycket som ger besökaren en känsla av att man fortfarande befinner sig i Kungadömet Sverige när man spelar denna magnifika kuperade hedbana. Skulle väl i så fall vara Stenshuvud som tronar majestätiskt i horisonten från de flesta av hålen. Nej, snarare minner den betydligt mer om La Cala nere på spanska solkusten. Och det är nästan så att man blir förvånad att det är äpplen – och inte citroner(!) – som växer på träden i dalgångarna.

Lägger man dessutom till att det på klubben även finns 3 restauranger, en synnerligen välskött korthålsbana – Korta Vik (6-hålsbana öppen även för dig utan hcp), pool, padel och promenadavstånd till en av Sveriges vackraste stränder så blir ju inte livet svårare. Och ja, vill du bor över på klubben, finns dessutom boende mitt på banan på Lilla Vik.

Golf på Österlen - Österlen GK

Tomelilla Golfklubb

Strax söder om Tomelilla City ligger golfbanan inbäddad bland böljande fält omgärdad av gärdsgårdar och sjöar.

Tomelilla Gk

Alldeles vid inkörsporten till Österlen finner du Tomelilla Gk och dess grandiosa anläggning med så mycket mer än bara en utsökt 18-hålsbana. Området är enastående vackert och från de högst belägna punkterna – där även klubbhuset är beläget – kan man följa spelet på banans a l l a hål!

Förutom ett golfhotell av yppersta klass, är Tomelilla Gk även begåvade med en restaurang som är så mycket mer än bara en vanlig golfrestaurang. Henrik och Gustav skapade tidigare magi tillsammans på Drakamöllans Gårdshotell och sedan ett antal år tillbaka driver de nu tillsammans H&Gs Kök på Tomelilla Gk.

Klubben har något för alla! För dig som vill testa på golf finns där en 9-håls Pay&Play bana som delar plats med 9-håls footgolfbana. Och som första golfanläggning i Sverige finns nu förtiden till och med en 18-håls footgolfbana för alla hugade entusiaster!

Som de inte det vore nog kan du i Sporthallen utmana vännerna i Padel eller varför inte den nya sporten Bowls – en blandning mellan boule och curling! Eller – såklart! – boka in dig för en runda i golfsimulatorn!

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
[email protected]
sv_SE