Här presenterar vi våra författare som skriver här på vår blogg för Destination Österlen eller österlen.se som vi kallas i folkmun både på gatan och i media. Är du också intresserad av att skriva för österlen.se? Maila då [email protected] och berätta mer.

Caroline Alesmark porträtt

CAROLINE ALESMARK

Frilansjournalist uppvuxen och nyligen hemflyttad till Österlen. Skriver och fotograferar böcker och appar om natur, vandring och kultur. Gör gärna långa personporträtt. Kan hoppa in som nyhetsreporter. Tycker om att lyfta fram platser och deras historia. Sköter flera sociala medier. Gör research för en bok om Simrishamns historia och har gett ut flera böcker på temat gåtfulla Skåne. Är svag för folklore, mytologi och skrönor, reportage om bilar, spretiga stories och frågor om landsbygd.

alesmark.se

milena bergquist

MILENA BERGQUIST

Författare och journalist. Människa och kvinna. Mamma och sambo. Syster och moster. Dotter. Vän.
En själ i en mänsklig kropp som vandrar en tid på jorden och försöker göra det allra bästa av gåvan att få leva. Jag fascineras av möten och jag brinner för att berätta om dessa; om livet, om sorg, smärta, hopp, kärlek och kreativitet – oavsett uttryck. Jag väljer noga mina uppdrag i övertygelsen om att allt vi människor gör har ett avtryck. Jag vill gå försiktigt fram och röra om, skapa gott och inspirera.

milenabergquist.se

Joachim Orrenius skriver för Österlensport

JOACHIM ORRENIUS

Med sin Österlensport bevakar han sporten i sydöstra Skåne (Simrishamn, Tomelilla och Ystad). Här finner du artiklar om idrottsprofiler med anknytning till Österlen samt sportrelaterade krönikor, reportageserier och referat från sportarrangemangen.
Vi önskar dig en sportig upplevelse här på Österlen!

osterlensport.se

Isabel Brummer, foto av maggie_strand

ISABEL BRUMMER

Jag skapar god mat med ingredienser som jag hittar längs min livsväg. Det kan både komma från väldigt nära och från långt ifrån. Varför ska man behöva välja när man kan plocka alla russin från kakan istället?
Jag är Isabel, med ett ben i hemlandet Sverige och gudomliga Österlen och det andra i mitt nygamla hemland, Holland. Jag brinner för god och spännande mat från hela världen och delar gärna med mig till dig.

tastecelebration.se

gylleboannika sommar

ANNIKA OLSSON

Jag älskar djur och natur. Jag bor med min man, våra hundar och katter på en underbar plats – Gyllebo på Österlen. Jag älskar att fotografera och på min blogg finner du texter om stort och smått i mitt liv, mina tankar från dag till dag. Mycket naturbilder och foto från min vardag. Ett och annat klokt citat finns ofta med i mina inlägg. Om inget annat nämns så är alla foto här på min blogg tagna av mig. Allt material på min blogg, om annat ej anges, ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen. Välkomna till mig.

gylleboannika.se

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
[email protected]
sv_SE