Äppelmarknaden på Österlen 2024

Äppelmarknaden på Österlen

28 september – 6 oktober

Upplev Äppelmarknaden på Österlen - Skånes mest äppelstinna evenemang! Denna årliga händelse, som äger rum från den 28 september till den 6 oktober, är en färgsprakande festival full av äppelglädje och underhållning för alla åldrar.

Äppelmarknadens höjdpunkter:

  • PREMIÄRHELG 28-29/9: En stjärnspäckad inledning med massor av aktiviteter och överraskningar.
  • MELLANVECKA 30/9-4/10: En lugn period där du kan njuta av Äppeltavlan, utforska utställningen, handla och smaka på din egen takt.
  • FAMILJEHELG 5-6/10: En festlig helg med magi, uppträdanden och roliga aktiviteter för hela familjen - små som stora.
  • AVSLUTNINGSVECKA 7/10-13/9: En avkopplande vecka likt mellanveckan inkl lördag och söndag.

Förra årets framgång på Svabesholms Kungsgård har banat väg för ännu bättre tillgänglighet och komfort. Parkeringen är nu rymlig och gratis, med gott om plats för evenemang som pampigt riddarspel, imponerande äppeltavla och underhållning.

Magikern Malin Nilsson fungerar som konferencier och uppträder också själv. Vi bjuder på fantastisk musik, medan olika musikkårer och körer står för mångsidig underhållning. Missa inte avtäckandet av den imponerande äppeltavlan och möjligheten att prata med erfarna pomologer på plats.

Resande till evenemanget är enkelt. Med bil följer du den natursköna vägen mot Stenshuvuds nationalpark för att nå Svabesholms Kungsgård. Kollektivt resande är också smidigt med hjälp av Skånetrafikens app, och shuttle-bussar mellan Kivik och Svabesholm finns tillgängliga. Husbilsägare kan dra nytta av de bekväma ställplatserna i närheten.

För barnen finns fri entré och en hel del spännande aktiviteter att ta del av, speciellt under familjehelgen. Scenen kommer att vara fylld med spännande föreställningar och roliga aktiviteter, inklusive ”Funnys Äventyr”, och även om regnet faller, kommer festligheterna att fortsätta i Svabesholms stora ridhus.

Äppelmarknaden är en färgsprakande fest som du inte vill missa:

Upplev skånska äpplen, musik och magi på Svabesholms Kungsgård och bli en del av detta fantastiska evenemang. Välkommen till en värld av äppelglädje och underhållning för hela familjen!

Äppelhelgen 2024

28 sep - 29 sep
Kiviks Musteri

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
[email protected]
sv_SE