Stockeboda Gård » Österlen
Stockeboda Gård

Stockeboda Gård

Stockeboda Gård

Boende på Stockeboda Gård

På Stockeboda Gård sover man naturnära och bekvämt. Vid bokskogens bryn ligger våra fina stugor med utsikt över det gamla jaktslottet och dammarna intill. De röda stugorna med vita knutar ligger i vår allra vackraste omgivning. Bokskog, fårhagar, stengärdesgårdar och dammar ger en harmonisk inramning.
I de 15 välutrustade stugorna finns fyra ordinarie bäddar i varje, vilket ger totalt 60 bäddar och 75 med extrabädd. Vi har en hög servicenivå i stugorna.

För både konferensgäster och veckoboende ingår slutstädning. Möjlighet finns att köpa till handdukar och sänglinne.
Alla stugor är möblerade. De har två sovrum med en våningssäng i vardera rum, där underbädden är extra bred. Dessutom finns det en bäddbar hörnsoffa i allrummet, vilket tillsammans ger fem sköna bäddar per stuga. Mellan sovrummen ligger badrummet med toalett och dusch. Allrummet har pentry med kyl, elspis, micro och porslin för sex personer, köksbord med fem sittplatser samt myshörna vid TV:n. Stugorna har en stor altan under tak med bekväma trädgårdsmöbler.
I stugorna rår man sig själv och den som önskar lagar egen mat i pentryt eller grillar på gemensamma grillplatser.
Med stugan som utgångspunkt är det nära till Österlens stora utbud av sevärdheter och smultronställen, sandstränder, golfbanor, vandringsleder och matställen.

Bröllop

Den ståtliga stenlängan på Stockeboda Gård är från 1600-talet och rymmer en unik festlokal med djupa fönsternischer, takbjälkar och tegelgolv. Genom salen rinner en porlande bäck.
Många brudpar har valt att fira sin bröllopsfest hos på Stockeboda med dess unika miljö och vackra omgivningar. För den som vill ha en utomhusvigsel finns det många vackra platser.

Konferens

Stockeboda Gård lämpar sig utmärkt för konferenser och kreativa möten för både mindre och större sällskap. Oavsett om företaget vill ha en konferens med inslag av kluriga och roliga aktiviteter eller ett lugn arrangemang i avskildhet, passar Stockeboda Gård utmärkt. Här kan företag och organisationer bjuda sina gäster på något extra med en genuin svensk mat, gårdsbryggeri och allehanda aktiviteter i en underbar omgivning.

Restaurangen

Stockeboda Gårds gästabudssal, rustikt inredd i den ståtliga stenlängan, är unik som matsal och festlokal. En bäck rinner rakt genom salen och hörs som ett stilla porlande.
Välvda fönster med djupa nischer och kraftfulla bjälkar i taket ger salen en härlig atmosfär tillsammans med den rustika interiören med rejäla bord och fårskinnstäckta bänkar.
I denna miljö passar både stora och små fester. Här kan man njuta av gårdens specialiteter – helgrillad gris, lamm, hjort eller vildsvin. Kanske vill du istället avnjuta en säsongsanpassad trerättersmeny – allt efter smak.

Firmafest, konferensmiddag, släktträff, bröllop, studentexamen, jubileum, födelsedag eller kundträff passar här. Oavsett anledning blir ett arrangemang på Stockeboda Gård alltid något extra! Restaurangen är öppen för bokade sällskap och vid anordnade arrangemang.

Stockeboda Gård
272 97 Gärsnäs
0414-241 02

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

Dela gärna sidan

Hitta hit till Stockeboda Gård

Se ännu mer av österlen

Hallamölla gård

Hallamölla Gård

kiviks-strand

Kivikstrand

Mälarhusen Stugby

Mälarhusen Stugby

Verena klein

Hälldala Ranch

Kåseberga cafe och bistro 007-2

Kåseberga Café & Bistro

UddaUnikt

UddaUnikt

Clicky
Scroll to Top