Ringo

Ringo - Japan på Österlen

Ringo

Välkommen till RINGO, butiken med saker österifrån!

Sortimentet i butiken kommer att bestå av mitt eget Japan!

Många av de saker som jag hittade och hittar i Japan, som jag är väldigt kär i och som betyder mycket i mitt liv. Det vill jag visa dig i min nya butik i Borrby på Österlen.

T.ex. bomullskimono (yukata), siden haori (korta kimono-jackor), kokeshi (trädockor), fina tygpåsar, porslin och många småsaker från Japan. Jag har också stickat och varor av linne från Riga, Lettland.

När jag för 25 år sedan landade för första gången i Tokyo och åkte tåget in till staden såg jag blå tak. Blå tak överallt. Och stolpar med elkablar som såg ut som stora fågelbon. Det ser jag inte längre. Inte beroende på att det försvunnit utan jag ser andra saker. Om och om igen.

Vänlighet och hjälpsamhet tillhör varje dag-livet i Japan. När japaner hälsar på varandra bugar de. Efter några år i Japan bugar vi också, i mataffären eller på banken eller i butiken. När vi flyttade hem gick det tyvärr över!

Att upptäcka Japan tar aldrig slut. Det finns bara mer och mer att uppleva av soluppgångens land. Det nya lever hela tiden jämsides med det gamla.

Välkommen in till mig och upplev lite av Japan!

/Anette

Butik RINGO på Köpmangatan 7 i Borrby ÖPPETTIDER 2019:

Om du vill komma och jag har stängt, ring 0730-557560. Vi kommer överens om tid och jag öppnar butiken för dig!

Österlen lyser 1-2 nov öppet kl. 11-17.

Under advent öppet lördagar, 30nov, 7 dec och 14 dec kl. 13-17.

Hoppas vi ses! Varmt välkommen!

Ringo - Japan på Österlen
Köpmangatan 7
276 30 Borrby
073 055 75 60
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
Facebook

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Ringo - Japan på Österlen

Se ännu mer av österlen

vilhelmsdal gårdsbutik

Vilhelmsdal Gårdsbutik

Helene o Torsten 3

Grafmans Goda

ida-hallberg-halsocoachen-spa-massage-profilen

I balans med Ida

Reunion home

Reunion Home

Tomelilla Kulturhus

Tomelilla Kulturhus

Jörgens Tidlösa Rum

Jörgens Tidlösa Rum

Scroll to Top