Österlens Tölthästar 7

Österlens tölthästar

Österlens Tölthästar 7

Välkomna hit!

Huvudinriktningen är att arrangera uteritter och påbörja ett avelsarbete med att få fram den unika rasen Aegidienbergern.

På min Facebook sida Österlens Tölthästar kan ni mer aktivt följa mitt arbete, mina tävlingar och andra roliga händelser.

Jag som driver Österlens Tölthästar heter Alice Akkermann och hästar har varit mitt stora intresse så länge jag kan minnas. Är utbildad ridinstruktör och arbetat som turledare sen 2008.

Hoppas vi ses!

Naturridning

Är du nyfiken på islandshästar och vill pröva på att rida ”Gudahästen” och upppleva deras underbara gångart tölt så är ni välkomna till mig.

Smågrupper upp till 6 personer och jag hjälper er med instruktioner från början till slut.

Viktigt att ni läser igenom all information.

Barn som vuxna, från att ni aldrig har suttit på häst till den erfarna ryttaren så är islandshästen en rolig och bra häst att rida. Vi anpassar alltid tempot efter era kunskaper. Vi hjälps åt under min ledning till att göra iordning hästarna inför ridningen vilket ingår i turens tidslängd men om ni vill ha dom färdiga så meddela detta vid bokning.

Jag erbjuder allt från pröva på till heldagsritter. Vilken ritt som är lämpligast för er kan ni läsa om härunder och är ni osäkra på något så ta kontakt.

Vi utgår med ritterna från olika adresser. Detta beror på vart hästarna går i dagsläget och utifrån vilken tur det rör sig om. Men det är alltid med en utgångspunkt på Österlen. Vid bokning får ni reda på den aktuella adressen.

Österlens tölthästar
Listarum 134
273 98 Smedstorp
076-184 74 76
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
Instagram
Facebook

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Österlens tölthästar

Se ännu mer av österlen

Westerberg Glasmästeri - Österlen

Westerbergs Glasmästeri

Grevlunda mathantverk

Grevlunda Mathantverk

Gunnarshög - Österlen

Gunnarshögs Gård

Källagården

Källagården

Thomas wallner

Galleri Thomas Wallner

Branteviks fisk

Branteviks Fisk

Scroll to Top