Österlen Kokkonst » Österlen
Osterlen Kokkonst 5

Österlen Kokkonst

Osterlen Kokkonst 5

Österlen Kokkonst är ett litet matställe på slätten mellan de två byarna Ö Tommarp och Gärsnäs. Vårt lantliga kök finns i en gammal bondgård.

För oss är det viktigt att servera mat lagad från grunden. Bröd, kakor och tårtor är självklart bakade i vårt kök här på gården. Enkelt, gott och gästvänligt är vår filosofi.

Sommartid är ni välkomna till vårt Trädgårdskafé fredagar, lördagar och söndagar mellan klockan 11 och 16. Då serverar vi bland annat våra omtyckta smørrebrød. Det finns också andra smårätter att välja mellan, och smaskiga bakverk, förstås. Ta gärna en runda i vår stora och fridfulla trädgård. Här finns förutom allmogeträdgården, en härlig örtagård och självklart många trivsamma sittplatser. Snälla vovvar är också välkomna till vår trädgård. En blåsig dag är det skönt att slå sig ned i vårt växthus där ni kan njuta av pelargoner, eucalyptus och mandelträd.

Vi arrangerar också matlagningskurser, och erbjuder catering för stora och små fester. Vi har en fin festlokal med plats för drygt 60 gäster.

Österlen Kokkonst
Tågarpsvägen 35
272 93 Tommarp
072-732 08 33

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
Instagram
Facebook

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan

Hitta hit till Österlen Kokkonst

Se ännu mer av österlen

Öl och Knäcke

Öl & Knäcke

Fjallans butik cafe

Fjällans Butik & Café

Brick Österlen

Brick Österlen

Glassmakeriet - Ystad

Glassmakeriet

Buhres på Kivik

Buhres på Kivik

Skärmavbild 2020-04-08 kl. 09.45.43

Kaffestugan Annorlunda

Clicky
Scroll to Top