Östangård B&B - Bella på Österlen » Österlen

Östangård B&B - Bella På Österlen

Kvarnby 1303
276 36 Borrby
0414-300 14
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook


Östangård B&B - Bella På Österlen

Östangård B&B - Bella På Österlen

Önskas en fridfull vistelse på Österlen? Välkomna till Östangård B&B - Bella På Österlen.

Strax utanför det gamla fiskeläget Skillinge på Österlen, väl inbäddad i grönskan, ligger vår vackra trelängade Bornholmsröda skånegård från början av 1800-talet.

På Östangård Bed & Breakfast finns sju personligt inredda rum, som alla skapar samma lugna känsla som du möter i vår trädgård eller på stranden vid havet. Samtliga rum har eget badrum. På gården finns också Restaurang, Café, Wi-Fi, lånecyklar, och ett allrum där du kan sitta framför kaminen, läsa en bok eller ta en kopp kaffe/te.
Ni kan abonnera hela gården för bröllop och fest. Vi har plats för upp till 40 sittande gäster i restaurangen, väljer man logen finns det plats för 50. Gården kan abonneras fram till mitten av juni och från mitten av augusti.
I logen finns även projektor och komplett ljudanläggning för uppträdanden och skönsång, med både scen och dansgolv.
Fest & Bröllop på Östangård förutsätter att ni bokar våra sju rum för övernattning. Vår restaurang kan erbjuda flera fina matalternativ.

Vi är stolta och glada att få välkomna Bella på Österlen till Östangård.

Bella börjar med ett gästspel fr o m 16 mars och har då öppet fredag-söndag. Från 1 juni utökar Bella öppettiderna till 5 dagar i veckan.

Bella erbjuder en fyra-rätters meny som ändras dagligen efter säsong och tillgång på lokala råvaror. För att boka bord skicka en epost till info@bellapaosterlen.se

De dagar under mars och april Bella inte håller öppet erbjuder vi våra boendegäster en 3-rätters middag. Pris: 3-rätters 250 kr, endast huvudrätt 130 kr. Menyn ändras från dag till dag. Om middag önskas är vi tacksamma om besked senast kl 10 samma dag. Ring eller skicka en epost!

Östangård B&B har öppet caféet under påskveckan och sedan öppnar vi för säsongen i början av juni. (Eventuellt kommer vi även ha öppet på lördagar men inte riktigt bestämt ännu så håll gärna ett öga på Facebook så informerar vi den vägen.)
I caféet finner ni hembakta smörgåsar, bakverk, kakor, bullar samt kaffe/te. Är det ruggigt ute kan man bara mysa framför kaminen eller kanske läsa en bok.

Kontakta oss för mer information.
Lena Wistrand & Bengt Moreen

Östangård B&B - Bella På Österlen
Kvarnby 1303
276 36 Borrby
0414-300 14
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook


Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Östangård B&B - Bella På Österlen

Se ännu mer av österlen

eva på torget - Österlen.se

Eva på torget

romantisk helg på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad

_DSC9562_3_4

Österlens GK

IMG_6437

Tobisviks Camping

Österlen.se - Svea Hotel

Hotel Svea

Kåseberga Gårdshotell & Spa

Kåseberga Gårdshotell & Spa

Scroll to Top