Östangård B&B - Restaurang Ager » Österlen
Östangård B&B - Bella På Österlen

Östangård B&B - Restaurang Ager

Östangård B&B - Bella På Österlen

Önskas en fridfull vistelse på Österlen? Välkomna till Östangård B&B och Restaurang Ager

Strax utanför det gamla fiskeläget Skillinge på Österlen, väl inbäddad i grönskan, ligger vår vackra trelängade Bornholmsröda skånegård från början av 1800-talet.

På Östangård Bed & Breakfast finns sju personligt inredda rum, som alla skapar samma lugna känsla som du möter i vår trädgård eller på stranden vid havet. Samtliga rum har eget badrum. På gården finns restaurangen Ager med den erfarne och duktige krögaren Henrik Norén. Det finns även ett sommarcafé, Wi-Fi, lånecyklar och ett allrum där du kan sitta framför kaminen, läsa en bok eller ta en kopp kaffe/te.

Ni kan abonnera hela gården för bröllop och fest. Vi har plats för upp till 40 sittande gäster i restaurangen, väljer man logen finns det plats för 50. Gården kan abonneras fram till mitten av juni och från mitten av augusti. På logen finns även projektor och komplett ljudanläggning för uppträdanden och skönsång, med både scen och dansgolv. Fest & Bröllop på Östangård förutsätter att ni bokar våra sju rum för övernattning. Kontakta oss för mer information.

Vi välkomnar mindre grupper för konferens och möten. När ni träffas hos oss får ni hela gården för er själva så ni kan jobba ostört, men ändå med full service inkl alla måltider.

B&B samt restaurang öppnar 20 mars (2020). Caféet har stängt under 2020 men erbjuder matbröd, bakverk samt kakor för beställning/avhämtning. Mer information om detta på www.ostangard.nu.

Kontakta oss för mer information.
Lena Wistrand & Bengt Moreen

Östangård B&B - Restaurang Ager
Östangårdsvägen 3
276 36 Borrby
0414-300 14
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
-

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Östangård B&B - Restaurang Ager

Se ännu mer av österlen

Kiviks Musteri - Tradgard - Osterlen

Kiviks Musteri

Friden Gardskrog 1

Friden Gårdskrog

Logi Gamlegård Österlen

Logi Gamlegård Österlen

Ingelsta Kalkon Profil 001

Ingelsta Kalkon

Åsgård 1

Åsgårds Gårdsbutik

Reunion home

Reunion Home

Scroll to Top