Östangård B&B » Österlen
Östangård B&B

Östangård B&B

Östangård B&B

BO
På Östangård Bed & Breakfast finns fyra personligt inredda rum, som alla skapar samma lugna känsla som du möter i vår trädgård eller på stranden vid havet. Samtliga rum har eget badrum och Wi-Fi. På gården finns också en Restaurang och en härlig trädgård att sitta i. Ta gärna med en kopp kaffe/eller te ut. Vi har även möjlighet till lånecyklar.

VINTAGE & CAFÉ
Öppet tisdag - söndag 12-16
På gården finns vår vintagebutik och café. Här kan du hitta väl utvalda kläder i mycket fin kvalité, accessoarer, porslin och glas och mycket mer.

RESTAURANG
Öppet: tisdag - söndag 17-22
Vi har den stora lyckan att i ett tätt samarbete med Jacob Wismar öppna vår restaurang. Italienskt inspirerat med närproducerade råvaror. Vår ambition är att vi ska skapa Italienska smaker med tillgångar från våra grannar på Österlen.

SCEN & KONST & KURSER
I vår vackra loge kan du få uppleva utställningar, konserter och teater/performance. Ibland flyttar vi även ut på gården.

BRÖLLOP & FEST
ÖPPNAR UPP FÖR BRÖLLOP VÅREN 2023
Bröllop skräddarsys tillsammans med oss efter era önskemål. Vi vill ge er en oförglömlig upplevelse från er alldeles unika dag. Vid vårt första möte får vi en bild av vad ni ser framför er och sedan arbetar vi utifrån detta. Låt oss ta hand om er och ge kärleken all tid, låt bröllopsdagen bli ett minne för alltid. För er och för alla nära och kära som ni väljer att dela den med.

Östangård B&B
Östangårdsvägen 3
276 36 Borrby
0414-300 14

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan

Hitta hit till Östangård B&B

Se ännu mer av österlen

Hgs Kök - Tomelilla Golfkrog

H&G:s KÖK

Grevlunda yoga

Grevlunda Yoga

Kivik art centre

Kivik Art Centre

Maglehems musteri

Maglehems Musteri

Friskis&svettis

Friskis&Svettis

Skillinge diversehandel - Österlen

Skillinge Diversehandel

Scroll to Top