ETT GULDERBJUDANDE FRÅN ÖSTERLEN.SE

Linus_Örum 119

Örum 119 A ”foodie” hide-away

En kulinarisk helg där Linus, vår köksmästare, med mat och prat bjuder in till Chef´s Table och där ni har möjlighet att prova vår vedugnsbakade surdegspizza som av många anses vara Sveriges bästa. Helgen avrundas med långfrukost.

 

  • På fredagen samlas vi kring en fördrink i biblioteket och därefter bjuder köksmästare Linus Persson in till Chef´s Table. Med mat och prat lagar Linus rätter baserade på lokala råvaror och ett ekologiskt tänk. Kvällens gäster samlas kring ett dukat långbord och avnjuter tillsammans en fast 5-rätters meny.
  • Lördagen börjar med nybryggt kaffe och en kontinental frukostbuffé. Upptäck Österlen på egen hand eller koppla av på Örum. Öppna landskap, strandskogar och hav. Eller en god bok framför brasan. På kvällen provar ni våra vedugnsbakade surdegspizzor och till dessert glasskaka från vår egen glassverkstad Frusen Glädje.
  • På söndagen är det långfrukost, en frukostmeny som serveras vid bordet där vi under ca 2 timmar tar er med på en kulinarisk resa genom Österlens matlandskap.

Pris fredag – söndag 3575:-/person i dubbelrum

Boka online här eller maila till oss på info@orum119.se

Scroll to Top