Konstnär Ylva Molitor-Gärdsell » Österlen
Konstnär ylva molitor-gärdsell

Ateljé Ekberga Österlen

Konstnär ylva molitor-gärdsell

Välkommen hem till mig under påsken 2021 då jag öppnar upp min stora ateljé för nära och långväga besökare. Det ska bli väldigt roligt att visa er all konst som har flödat fram under det gångna året. Målningarna är i akvarell och gouache.

Det är genom konsten som jag vill förmedla mina känslor och upplevelser genom färgerna och ljuset. Växternas organiska former och landskapens linjer binder samman allt till bilder. Siluetter av människor och djur smyger sig in. Dessa bilder speglar min värld och det jag vill ge till dig som betraktare. Min önskan är att få bjuda in dig i måleriet, få dig att upptäcka och drömma.

Ateljé Ekberga Österlen finner du i den lilla byn Södra Mellby nära Kivik. Min ateljé är på ca 180 kvm dvs. det finns gott om plats för att hålla rätt avstånd och att följa FHM:s riktlinjer.

Varmt välkommen!
Ylva

Öppettider
2-5 april kl. 10-18
6-9 april kl. 13-17
10-11 april kl. 10-18
För privata visningar, vänligen kontakta Ylva.

Ateljé Ekberga Österlen
Axel Nils Strädde 2
277 35 Kivik
070-877 54 62
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Ateljé Ekberga Österlen

Se ännu mer av österlen

Kiviksgraven

Kiviksgraven

Westerberg Glasmästeri - Österlen

Westerbergs Glasmästeri

Galleri Thomas Wallner

Galleri Thomas Wallner

Hoppet av Brantevik Jakten Segelfartyg

Jakten Hoppet av Brantevik

borrby-bio-biljettluckan

Borrby Bio

Hammenhögsbadet

Hammenhögsbadet

Scroll to Top