KOCKSKA GÅRDEN – PLAY & STAY – GOLFPAKET PÅ ÖSTERLEN » Österlen
Utmärkt val - med armlängds avstånd
Hotel Kockska Gården 5-2

KOCKSKA GÅRDEN – PLAY & STAY – GOLFPAKET PÅ ÖSTERLEN

8 minuter med bil. Längre tid tar det inte för att ta sig från vårt lilla hotell mitt i Simrishamn till två av Sveriges bästa golfbanor, mästerskapsbanan Djupadal och klassiska park/seasidebanan Lilla Vik. Vi bokar starttider + ev. golfbil till er så vill ni kan ni köra direkt till golfbanan redan innan ni checkat in hos oss. Det enda ni behöver komma ihåg är att hämta ut scorekortet i receptionen innan ni slår ut!

Just nu har vi specialpris på vårt populäraste golfpaket: PLAY & STAY

 • Två övernattningar i dubbelrum på Kockska Gården mitt i gamla Simrishamn.
 • Två greenfee på Österlens Gk med spel på klassiska Lilla Vik och/eller mästerskapsbanan Djupadal, kuperad hedbana. Om så önskas, ordnar vi så att ni får gå ensamma i er boll. Golfbil kan bokas mot tillägg.
 • Kockskas Frukost. På morgonen får ni er alldeles egna lilla frukostbricka fylld med lokala delikatesser – bröd, ostar, müsli, mejerier, sylt & marmelader, juicer och mycket annat gott. Avnjutes i frukostmatsalen eller i vår mysiga trädgården – på armlängdsavstånd – eller på rummet om så önskas.

Pris/person i dubbelrum, inkl 2 greenfee och frukostar:
Fr. 1.995:-/person.

Ps. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer för skydda både dig som gäst och vår personal.

För mer info: läs gärna vår Gästinformation om Corona.

Gästinformation om Corona

Det är viktigt för oss på Hotel Kockska Gården att du som gäst ska känna dig trygg under din vistelse hos oss. Vi tar situationen i samhället på största allvar och på denna sida får du löpande uppdateringar om hur vi på Hotel Kockska Gården agerar för att skydda både dig som gäst och vår personal.

Vi bevakar utvecklingen via Folkhälsomyndigheten och regeringens information och rekommendationer och utvärderar kontinuerligt att sätta in nya åtgärder om situationen förändras.
Om du har några frågor – kontakta oss via
info@kockskagarden.se

Städrutiner

 • Vi ser över städrutiner och har intensifierat rengöring och rengör ytor med desinfektionsmedel. Alla rum är dessutom utrustade med desinfektionsspray samt servetter som du som gäst kan nyttja. 
 • Alla rum som varit uthyrda får ”vila” 2 dagar innan det städas och åter blir tillgängligt för nya gäster. 

Frukost

 • Vår generella hållning till mathantering är alltid att noggrannhet och hygien är av yttersta vikt samt att vi följer miljö och hälsomyndighetens föreskrifter förbehållslöst.
 • Vi är extra noga med handhygien, städning och övriga förebyggande åtgärder.
 • I stället för frukostbuffé får varje sällskap en alldeles egen frukostbricka fylld med lokala delikatesser. Gäller fr o m 16/3. Möjlighet att få frukostbricka till rummet om så önskas.
 • Gäster/grupper placeras i frukostmatsal/trädgård med avstånd från varandra.

Våra medarbetare

 • Ska stanna hemma vid sjukdom (vid all känsla av både förkylning och influensaliknande sjukdom, feber, halsont)

Vad kan du som gäst göra?

 • För din egen skull skydda dig och andra från smittspridning. Tvätta dina händer noga och ofta och använd handsprit som vi placerat ut.
 • Känner du dig sjuk med symptom som snuva, feber, hosta, andningspåverkan stanna hemma och undvik att smitta andra.
 • Om du har varit i riskområden, utomlands eller i kontakt med någon som är smittad rekommenderar vi att du väntar 14 dagar innan ett besök hos oss.

Dela till nära och kära

Scroll to Top