Kiviks Glass » Österlen
Kiviks Glass

Kiviks Glass

Kiviks Glass

Glass
På riktigt. Vad betyder det? Svaren varierar nog minst lika mycket som ländernas namn på världskartan. För oss är riktig glass lika med omsorg i leden råvara, recept och tillverkning. Vi jobbar med naturliga ingredienser, ekologiska frukter och bär och närproducerade mjölkprodukter. Och massor av kärlek och skratt, förstås.

Våra smaker varierar efter humör och säsong, i sortimentet finns både sorbeter (utan mjölkprodukter eller ägg) och krämiga gelatovarianter. Frukt- och bärglassen gör vi på naturell, ekologisk egentillverkad yoghurt, som i vårt tycke bäst lyfter fram fräschheten och de mer finstilta aromerna i smakgivande ingredienser. Övriga sorter, som vanilj, choklad, hasselnöt och pistage, görs på mjölk och grädde från Högalid i Smedstorp. Jordgubbar och andra bär kommer från Juleboda i Degeberga. Rabarber och mullbär kommer från Gladeholm som ligger vid Stenshuvud.

Med andra ord: Hantverksmässigt tillverkad glass av högsta kvalitet. Glass, på riktigt.

För er som älskar vår glass så kommer vi inte finnas i Kiviks hamn i år. Vi finns redan på Svabesholms Kungsgård i den lilla boden på bilden. Från Lördag så finns vi även i vår röda vagn på Haväng i skogsdungen mellan vandrarhemmet och Parkeringen. På Svabesholm har vi bara glass. Medan vi har mackor, bullar, kaffe mm. Varmt Välkommen!

Återförsäljare:
Bondens Skafferi
Fridens Gårdskorg
Blåsingsborg

Kiviks Glass
Svabesholms Kungsgård
& Haväng
070 841 42 13

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
Ca 12:00 - 21:00 t.om. mitten av aug

Dela gärna sidan

Hitta hit till Kiviks Glass

Se ännu mer av österlen

Hotel Svea i Simrishamn sett från småbåtshamnen.

Hotel Svea

Alle pa Osterlen

Allé på Österlen

Glassmakeriet - Ystad

Glassmakeriet

kiviks-hotell

Kiviks Hotell

Reunion home

Reunion Home

Ravlunda bränneri BB

Ravlunda Bränneri B&B

Clicky
Scroll to Top