Hoby Gård

Hoby Gård B&B

Hoby Gård

Hoby Gård Bed & Breakfast har sedan starten 2006 förgyllt semestern för tusentals besökare från när och fjärran. Vår ambition är att erbjuda ett fräscht, modernt och bekvämt boende med hög standard, och stor gästfrihet! Vi tar oss gärna tid att prata med våra besökare och tipsa om sevärdheter i närområdet, och vi är lyhörda gentemot våra gäster för att alla ska trivas så bra som möjligt.

Rummen och byggnaderna

Utvändigt har vi bevarat den traditionella skånska arkitekturen. Invändigt har vi bevarat den pittoreska charmen samtidigt som vi har utrustat rummen med alla moderna bekvämligheter. Alla rum är ljusa och inbjudande med stora badrum och sovrum. Naturligtvis är det även rent och fräscht! Vi får dessutom alltid beröm för hur sköna våra sängar är!

Vi har total nio dubbelrum; fyra i hotellbyggnaden, och fem i det nyrenoverade boningshuset. Alla rum har hög standard! Bor du i hotellbyggnaden har du egen dusch/WC, och bor du i boningshuset delar du dusch/WC med ett annat rum. Varje morgon dukar vi upp en generös frukostbuffé som kan avnjutas antingen i trädgården eller i vårt frukostrum. Det finns TV i allrummet/frukostrummet och trådlöst internet. Vårt hembakade bröd är mycket uppskattat bland våra gäster!

Utsikten och omgivningarna

Utsikten och trädgården hos oss på Hoby Gård är något utöver det vanliga! Du hittar oss mitt i det böljande landskap som Österlen har blivit så känt för. Under fina dagar är det ren njutning att läsa en god bok i våra utemöbler med naturen som breder ut sig runtomkring. Vår trädgård har stora, barnvänliga grönytor för lek och spel. Yta råder det ingen brist på, även under fullbokade dagar finns gott om plats för alla!
Anläggningen är barnvänlig med en stor park och stora gräsytor för lek och spel. Det finns gungor, klätterträd och lekplats, så barnen har inga problem att roa sig själva! Varför inte avsluta en dag på stranden med att grilla något gott i trädgården och se på solnedgången samtidigt som barnen leker?

Många närbelägna sevärdheter

Vår Bed & Breakfast är beläget i Östra Hoby Kyrkby mitt emellan Skillinge och Borrby, Österlens Hjärta. Från oss är det endast ett par kilometer ner till havet med Österlens bästa bad och sandstränder. Passa gärna på att besöka Borrby Strand och Mälarhusen-Sandhammaren! Vårt Bed & Breakfast ligger även nära några av Skånes mest intressanta sevärdheter, nämligen medeltidsborgen Glimmingehus och Ale Stenar. Mitt emot vårt Bed & Breakfast ligger även en vacker kyrka från 1100-talet som är väl värd ett besök.
Trots vårt läge mitt ute på landet är det inte långt till Simrishamn och Ystad, med stort utbud av kulturella och gastronomiska upplevelser. Se på bildsköna korsvirkeshus och besök trevliga restauranger i Simrishamn, och ta del av mängder av kulturupplevelser i Ystad, inte minst fornlämningar och turer i Kurt Wallanders fotspår.
Fråga oss gärna om råd och tips kring sevärdheterna och vilka evenemang som är på gång just när du kommer hit! Vi är här för att hjälpa dig få ut så mycket av din vistelse som möjligt!

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Hoby Gård B&B

Se ännu mer av österlen

Drakamöllan - Österlen

Drakamöllan

Farmors lycka - B&B - Österlen

Farmors Lycka

Kåseberga Gårdshotell & Spa - Österlen.se

Kåseberga Gårdshotell & Spa

kiviks-hotell

Kiviks Hotell

Smedjan mat och logi - Österlen

Smedjans Mat & Logi

kiviks-strand

Kivikstrand

Scroll to Top