Yogaretreat – yoga, natur och god mat med fokus på hjärtat » Österlen

Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Yogaretreat – yoga, natur och god mat med fokus på hjärtat

13 aug kl 10:00 - 16:30

Yogaretreat – yoga, natur och god mat med fokus på hjärtat

Varmt välkommen till en lyxig heldag där du i en mindre grupp får ta del av skön yoga, en kortare vandring med yogainslag i sagolik natur och god vällagad vegansk, glutenfri lunch och fika (ekologiska råvaror av högsta kvalitet).

Vi startar dagen klockan 10.00 i vår studio på Grevlunda Backar med en mjukt skönt hathayoga som avslutas med pranayama och en kortare meditation. Därefter serveras lunch i vårt brygghus. Efter lunchen beger vi oss ut på en promenad med yogainslag i en sagoskog. Vandringen är 4-5 kilometer och den är relativt lättvandrad. När vi kommer tillbaka bjuds det på fika och därefter blir det yinyoga i vår vackra yogalokal. Dagen avslutas ca 16.00. Temat för retreaten är eldelementet och hjärtat. Även maten lagas för att stärka eldelementet och följer årstidens växlingar.

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 895 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). Uppge eventuell matallergi vid anmälan. Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Ha mjuka kläder att yoga i. Det finns mattor och hjälpmedel att låna. Om du vill ha egen matta med dig, är du välkommen att ta med din egen. 

Arrangör

Grevlunda Yoga
Telefon:
0704 41 82 78, 0707 28 74 74
E-post:
madeleine@businessinspiration.se
View Arrangör Website

Plats

Grevlunda Yoga
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, 277 36 Sverige
+ Google Map
Clicky
Scroll to Top