Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yogaretreat för klimatengagerade @ Ecotopia

15 sep - 17 sep

Yogaretreat för klimatengagerade

Hitta till ett hållbart engagemang och större psykologisk motståndskraft


Datum: 
15-17 september 2023

Följ med till Ecotopias lugna, grundande plats för att ge utrymme att hitta till ett klimatengagemang som är hållbart i längden.

Den här retreaten är för dig som på ett eller annat sätt är engagerad i klimat- och miljöfrågorna, antingen via aktivism, föreningsliv eller ditt arbete. Den är också för dig som vill börja engagera dig men inte riktigt hittat rätt sammanhang än.

Under den här helgen kommer du att få utforska hur vi kan hitta till mer hållbarhet i vårt eget engagemang – för att orka och hålla i längden. Vi kommer att använda oss av yoga, meditationer och övningar från psykologin för att både hitta återhämtning och börja bygga en starkare psykologisk resiliens (motståndskraft). Något vi behöver för att kunna hantera en allt ovissare värld där vi behöver agera gemensamt för att ta hand om planeten.

Vi yogar varje morgon och eftermiddag och avslutar kvällarna med meditation. Under dagarna finns Österlens underbara natur att tillgå, möjlighet till lugn och reflektion, men även gemensamma samtal och reflektionsstunder. Du behöver inga förkunskaper i yoga eller meditation för att delta.

Vi bor på ljuvliga Ecotopia, nära naturen och stillheten. Genom retreaten bjuds du på fantastiskt god, näringsrik och vegansk mat. Ecotopia är en organiskt uppbyggd verksamhet som verkar i samklang med naturen.

 

Läs mer här! 

Detaljer

Start:
15 sep
Slutar:
17 sep

Arrangör

Ecotopia på Österlen
Telefon
070-333 08 14
E-post
info@ecotopia.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Ecotopia på Österlen
Bondrum 1334
Skåne Tranås, 273 92 Sverige
+ Google Map
Telefon
0703-330 814
Visa Plats-webbplats

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2023
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se