YOGARETREAT ”ETT STARKARE JAG” EWA HAGERT på Bäddar & Ängar » Österlen

Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

YOGARETREAT ”ETT STARKARE JAG” EWA HAGERT på Bäddar & Ängar

23 sep kl 12:00 - 25 sep kl 17:00

Yogaretreat ”ett starkare jag” ewa hagert på bäddar & Ängar

Välkommen till detta personliga sommarretreat! På denna vackra plats precis i kanten av Österlen, där bäddar möter ängar och ljuset möter andetaget, där samlas vi för att möta vår inre styrka i retreatet som jag kallar Ett Starkare Jag.

Retreatet går i lugnets tecken. Vi vänder blicken inåt, för att finna ny styrka och inspiration, men även tillit till återhämtningens läkande stillhet. Att vara stark betyder ju nödvändigtvis inte att vara fysiskt stark utan även att bygga mental styrka, att ha modet att med öppenhet se på sig själv och på det som finns i vårt hjärta. Både på allt det vackra och på det som vi inte alltid vill visa fram. Var beredd på en magisk resa in i dig själv.

Det blir ett personligt retreat med fokus på ’self-love’, där samvaro och häng med likasinnade utlovas. Dynamisk yoga blandas med reflekterande skrivövningar, andningsövningar, meditation och återhämtande yinyoga. Yogan passar alla nivåer med möjlighet till modifikationer och anpassning till den egna kroppen.

Vi bor på den fina gården i mysiga dubbelrum och all mat serveras här. Vi behöver inte tänka på någonting förutom att njuta av nuet och fullständigt koppla av – en fridfullhet som skapar lugn och tillit. Här finns stor utomhusjacuzzi för härliga bad och man kan boka in tid för massage för den som önskar skämma bort sig själv lite extra.

Detaljer

Start:
23 sep kl 12:00
Slutar:
25 sep kl 17:00
Webbplats:
www.ewahagertyoga.se

Arrangör

Bäddar & Ängar
Telefon:
073-971 38 37
E-post:
hej@gitteharbo.se
View Arrangör Website

Plats

Bäddar & Ängar
Gamlegård EVERÖD
Tomelilla, 273 93 Sverige
+ Google Map
Scroll to Top