Yoga, vandring med god vällagad mat i en sagolik omgivning » Österlen

Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Yoga, vandring med god vällagad mat i en sagolik omgivning

3 jul kl 10:30 - 17:00

Yoga, vandring med god vällagad mat i en sagolik omgivning

Varmt välkommen till en lyxig heldag med yoga, vandring, vacker natur, varm gemenskap och god vällagad mat. Dagen inleds klockan 10.30 i vår vackra studio på Grevlunda Backaväg 8 med ett skönt hathayoga pass för att värma upp kropp och själ. Därefter blir det god vällagad vegansk glutenfri lunch i vårt gemytliga brygghus.

Efter lunchen beger vi oss ut i den vackra skogen som finns runt knuten. Du guidas genom en sagolikt vacker natur med yogainspirerade inslag på dagens tema som är compassion. Vandringen är cirka åtta kilometer lång och ibland går vi rakt genom naturen utanför stigar och vägar. Under vandringen stannar vi till och fikar och du bjuds på en nyttig kaka. Dagen avslutas ca 17.00. Bekväma kläder efter väder. Ta med en yogamatta/något att sitta på ute i naturen och det som du vill dricka under vandringen såsom vatten, te/kaffe. I studion finns mattor och hjälpmedel att låna.

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 895 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Begränsat antal deltagare.

Läs mer på vår hemsida https://www.grevlundayoga.se/

Grevlunda Backaväg 8, Vitaby

Arrangör

Grevlunda Yoga
Telefon:
0704 41 82 78, 0707 28 74 74
E-post:
madeleine@businessinspiration.se
View Arrangör Website

Plats

Grevlunda Yoga
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, 277 36 Sverige
+ Google Map
Scroll to Top