Yinyoga fördjupningsdag - TCM eldelementet » Österlen

Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Yinyoga fördjupningsdag – TCM eldelementet

16 jul kl 10:00 - 16:00

Yinyoga fördjupningsdag – tcm eldelementet

Yinyoga fungerar som akupunktur utan nålar. Med hjälp av positionerna som hålls 3 till 5 minuter ökar man inte bara rörligheten i kroppens fascia, man kommer även åt kroppens meridianer. Enligt traditionell kinesisk medicin, TCM, dominerar eld-elementet under sommaren. Det är kopplat till hjärtats och tunntarmens meridianer, (samt hjärtsäckens och trippelvärmarens meridianer).

Under dagen får du lära dig mer om yinyoga och fördjupa dig i eldelementet och hur du kan anpassa yinyogan efter naturens naturliga rytm. Enligt TCM bör man leva i harmoni med naturen och följa årstidsväxlingarna för att själv vara i balans och hålla sig frisk. Tanken är att du efter dagen ska ha kunskap och inspiration att göra yinyoga hemma.

I vacker miljö, i en härlig gemenskap och med god vegansk glutenfri mat får du lära dig mer om grunderna i yinyoga, mer om alla positiva effekter och hur du kan anpassa positionerna efter din kropp. Du kommer att få två pass att ta med dig hem, båda med fokus på eldelementet och hjärtat. Inga förkunskaper krävs.

Anmälan sker till madeleine@businessinspiration.se och betalning 895 kr till swishnr 1233769288 (Business Inspiration). Märk betalningen med ditt namn och vilket evenemang som anmälan avser. När betalningen är gjord är platsen bokad och garanterad. Ha mjuka kläder att yoga i. Det finns mattor och hjälpmedel att låna. Om du vill ha egen matta med dig, är du välkommen att ta med din egen. Läs mer på Välkommen till Grevlunda Yoga på Österlen

Detaljer

Datum:
16 jul
Tid:
10:00 - 16:00
Webbplats:
https://www.grevlundayoga.se/event/yinyoga-fordjupningsdag-tcm-eldelementet/

Arrangör

Grevlunda Yoga
Telefon:
0704 41 82 78, 0707 28 74 74
E-post:
madeleine@businessinspiration.se
View Arrangör Website

Plats

Grevlunda Yoga
Grevlunda Backaväg 8
Vitaby, 277 36 Sverige
+ Google Map
Clicky
Scroll to Top