Workshop/mini yogaretreat med Sussie Eriksson på Bäddar & Ängar » Österlen

Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop/mini yogaretreat med Sussie Eriksson på Bäddar & Ängar

2 apr

DSC07664
Nu kommer den 5e workshopen/miniretreatet om elementens kraft och dess betydelse i våra liv. Jag hämtar inspiration från gammal visdom, schamansk och yogisk filosofi och mixar det med modern vetenskap.  Det ganska okända femte elementet Eter står på tur! Det är kopplat till rymd med den spirituella/schamanistiska betydelsen Spirit/Ande. Enligt yogafilosofi är Eter kopplat till halschakrat. Vi gör yoga, mediterar och jag kommer hålla miniföreläsningar i ämnet. Mitt syfte med dagen är att du ska få inspiration och verktyg att använda i ditt dagliga liv för ökad hälsa och välbefinnande. Tillsammans skapar vi goda energier!
Jag som leder detta event heter Sussie Eriksson, mitt spirituella namn är Harmeher Kaur, internationellt diplomerad kundaliniyoga och meditationslärare. Jag är även Hathayogainstruktör samt ledarutbildad genom Friskis&Svettis och yoga Nidra instruktör genom YogaAlliance. Jag håller yogakurser/retreats genom mitt företag YOGASUN på Österlen.
Detta event är fullbokat men om du är intresserad av en reservplats eller av mina framtida event vänligen hör av dig till min mail: sussieeriksson_@hotmail.com
Ser fram emot att höra av dig!

Detaljer

Datum:
2 apr
Evenemang Kategori:
https://xn--bddarongar-q5af.se/aktuellt/

Arrangör

Bäddar & Ängar
Telefon:
073-971 38 37
E-post:
hej@gitteharbo.se
View Arrangör Website

Plats

Bäddar & Ängar
Gamlegård EVERÖD
Tomelilla, 273 93 Sverige
+ Google Map
Clicky
Scroll to Top