Torsson + Georg Meggs Band » Österlen
Laddar Evenemang
Torsson - Solhällan

Torsson + Georg Meggs Band

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

24 augusti kl 14:00 - 22:00

En fredagskväll i november 1976 avslutade TORSSON sin allra första konsert på Lilla Teatern i Lund. Bandmedlemmarna tyckte, trots publiken på tre personer, att det hade gått rätt bra och bestämde sig för att för att fixa en spelning till. Nu har det gått 40 år och Torsson fortsätter som om inget har hänt. Och LÖRDAG den 24:e AUGUSTI ger Torsson konsert på dansrotundan SOLHÄLLAN I LÖDERUP!

Torsson är kända för melodiska, rytmiska och välrimmade sånger som Klippans Centrum, Öresundstwist, Jag Minns En Gammal Bil, Det Spelades Bättre Boll, Volleyboll Molly, Blodomloppet, Lena Green, Rolf Ren, Max och Nisse, Danmark och Torskpanett-Anette. Samtliga av dessa sånger kan avnjutas på aktuella samlingsboxen ”Hälften Vore Nog” och förhoppningsvis även livs levande på Solhällan!

Först ut på scen är GEORG MEGGS BLUESBAND. Georg Meggs har kallats ”Bästa bidraget i kategorin ’Blues på skånska’ på mycket, mycket länge”. Den skånske sångaren och munspelaren kompas av några av Sveriges bästa unga bluesmusiker. Bandet har fått mest uppmärksamhet för de starka texterna och sina intensiva konserter. De brukar även blanda ut det egna materialet med några välvalda PEPS-låtar!

Lördag den 24:e augusti. Öppnar kl.14. På scen från ca kl.19. Entré 295kr. Förköp online via Tickster.com eller Folk å Rock & Solhällan i Löderup och Ystad Turistbyrå. Mat: vår buffé dukas fram kl.18. Förbokas via Solhällans Facebook eller på mobil 0765-93 59 76. Även pizza, räkmackor, fika och grillat. Välkomna till en trevlig kväll!

Bandmedlemmar Torsson:
Thomas Holst: gitarr, orgel, piano, sång
Dan Persson: elbas, sång
Michael Sellers: gitarr, lap steel, sång
Rikard Swärdh: trummor
Bo Åkerström: sång, gitarr

Genre:
Rock, pop, rock, gitarrmusik, polyrytmik

Plats

Solhällan i Löderup
Parkgatan 5
Löderup, 276 40 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.folkarock.se/

Detaljer

Datum:
24 augusti
Tid:
14:00 - 22:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/2720528217974281/

Arrangör

Solhällan i Löderup
Telefon:
040-78 103
E-post:
info@folkarock.se
Webbplats:
https://www.folkarock.se/
Scroll to Top