Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SVERIGES MEDELTIDA LANDSKAPSLAGAR – THE MUSICAL

4 jun kl 19:00 - 20:00

180kr

Medeltida juridisk historia – varför har ingen redan gjort en musikal om det här? Detta grubbleri har plågat systrarna Andersson, AKA Två Otrevliga Flickor i åratal och nu är Sveriges Medeltida Landskapslagar – The Musical äntligen ute på vägarna.

En man ramlar ner från en mast, på en annan man och båda dör. Ett par vill viga sig, men dom har med sig otroligt fula ljus. En kvinna sitter på en svängelgrind och låter som en gök. Men vems fel är det, och hur fel är det att det hände? Det är eviga moraliska spörsmål som detta som nu äntligen tas itu med ordentligt. Teologer, sociologer, anarkister, ja hela kavalleriet kallas in för att take a long hard look at rättssystemet och om det är bra eller fånigt eller både och.

Självklart kommer Anderssons att ta sig an den medeltida juridik-historien i folkmusik-musikal-form, eftersom det är det enda rätta. Med sig i denna föreställning har dom också den eminenta och laglydiga Lovisa Lindgren på dragspel.

Föreställningen ges i borgens stora sal och är 1,5 timme lång plus paus. Biljetter förbokas online på glimmingehus.ebiljett.nu. Pris: 180 kr. Arrangemanget genomförs i samarbete med Studieförbundet Bilda.

 

Detaljer

Datum:
4 jun
Tid:
19:00 - 20:00
Kostnad:
180kr
Webbplats:
https://fb.me/e/6hBoQXsCp

Arrangör

Glimmingehus
Telefon:
072 702 59 90
E-post:
glimmingehus@raa.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Glimmingehus
Glimmingehus, Glimminge 1
Hammenhög, 276 56 Sverige
+ Google Map
Telefon:
072 702 59 90
Visa Plats-webbplats

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy.
2023
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se