Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Summer Dinnershow & Stand up i Svinarojtarens loge

14 jul kl 19:30 - 22:00

|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang 28 jul, 2023 kl 19:30

Varmt välkomna till en kväll utöver det vanliga!

På scenen hittar ni Eric Nytomt, Samira Alm och Tomas Kaminski. Sången & musiken står Eric & Samira för. Showen består av en härlig blandning av allt det bästa. Något för alla är kanske ett slitet uttryck, men här stämmer det. Fullt ös blir det, det kan vi lova!

Eric Nytomt jobbar över hela Sverige som artist och nöjesproducent och enbart med de bästa Sverige har att erbjuda. Ibland med liveband, ibland med showkoncept. Även i Skåne har man kunnat se honom på några av de största scenerna, bl a med Kee Marcello (Europe) på MalmöMässan, Glasklart (julbordsshow), Sommarrocken i Svedala med sitt Queen-tributeband ”The Show Goes on” mm.

Samira Alm kommer från en etablerad musikerfamilj och har Sverige och Danmark som sitt arbetsfält. Hon syns i många olika sammanhang och är ständigt på väg till nästa uppdrag. Hon har en bakgrund inom musikal och älskar att kasta sig ut i diverse genrer. Sång, dans, skådis – alltid med ett smittande leende!

Tomas Kaminski är en komiker som bara växer och växer. Vissa bara föds med Funny bones och till att stå på en scen och underhålla. Tomas Kaminski från Malmö är en av dem. Alltid unika, roliga skämt och betraktelser. Tomas är även grym på improvisation så förvänta er en väldigt levande och hysteriskt kul stand up!

Som ni förstår är detta en kväll som har allt. Missa INTE!

Varmt välkomna till Svinarojtarens loge på Örums Nygård!

Detaljer

Datum:
14 jul
Tid:
19:30 - 22:00
Webbplats:
www.orumsnygard.se/logen

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2023
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se