Sommarkonstkurs för barn! @ Östangård » Österlen

Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sommarkonstkurs för barn! @ Östangård

30 jun, 2022

|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang 7 jul, 2022 kl 00:00

Sommarkonstkurs för barn! @ Östangård

Sommarkonstkurs för barn!

30 juni-2 juli för barn 5-7 år
7 juli -9 juli 7-12 år
Tiderna är kl. 13.00-15.30.

Här kommer barnen få undersöka, skapa och uppleva konsten.

Använda fantasin och testa på olika material och teknik. Sista dagen får våra unga konstnärer ha vernissage i vår konsthall logen. Då är föräldrar, familj och vänner välkomna att komma och mingla och beundra sitt barns konstverk.

Kurserna är ledda av konstnärerna Thyra Weiss och Tone Lindholm. Thyra Weiss kommer även att vara aktuell under våren med utställning hos oss på Östangård. Med kollagen till boken ”Tinis” konstiga sagor en barn och ungdoms bok där det presenteras 20 konceptuella verk som ger idéer och öppnar upp till samtal om livet, kärleken, människan och konsten. Thyra Weiss är en stockholmsbaserad konstnär som i huvudsak sysslar med måleri, teckning och textil. Hon är utbildad på konstskolan Idun Lovén och har sedan 2017 varit verksam med utställningar på bland annat Galleri Gul. Little T8ng, WAY Gallery och Nackastrand Mässan. Tone Lindholm har flera års erfarenhet av att arbeta som förskolepedagog och har frilansat som konstnär, med digital konst som främsta uttrycksform.

Kurs avgift är 550:- / barn

Platserna är begränsade, 10 platser vid varje kurs tillfälle Anmälningar görs genom att maila barnets namn, ålder, och förälder/kontaktpersons namn, till info@ostangard.nu För frågor ring Nadja på Östangård på +46 (0)414 300 14.

När ni fått bekräftelse om att vi kan erbjuda ditt barn en plats betalas avgiften in i förskott som garanti att ni har platsen, annars riskerar ni att förlora platsen. Info kommer på mail.

Plats är inte garanterad förrän bekräftelsemail har skickats.

Detaljer

Datum:
30 jun, 2022
Evenemang Kategori:

Arrangör

Östangård B&B
Telefon:
0414-300 14
E-post:
info@ostangard.nu
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Östangård B&B
Östangårdsvägen 3
Borrby, 276 36 Sverige
+ Google Map
Rulla till toppen