Solhällan i Löderup - Anders F Rönnblom Band + Bror Gunnar Jansson » Österlen
Laddar Evenemang
Solhällan 008

Solhällan i Löderup – Anders F Rönnblom Band + Bror Gunnar Jansson

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

27 juli, 2018 kl 19:00 - 23:00

Tidlösa rockpoeten ANDERS F RÖNNBLOM och hans skickliga band gästar SOLHÄLLAN I LÖDERUP fredag 27/7, och dessutom kommer BROR GUNNAR JANSSON, uppmärksammat enmannaband som bjuder på en hybrid av Blues, Country och Amerikansk Folk!

På scen kl. 20. Entré 250kr. Förköp online via Tickster.com eller Julius Biljettservice. Fysiska biljetter hos Folk å Rock i Malmö och från 6/6 på Solhällan. Bar, café och restaurang med vår populära buffé. Grill utomhus med lokala råvaror från Södra Kompaniet.

Sedan debuten 1966 har ANDERS F RÖNNBLOM för många varit en ikon på den svenska musikscenen och har producerat allt från akustiska visor som ”Ramlösa Kvarn”, poplåtar som ”Europa Brinner” och framförallt den punkiga anti-jullåten ”Det Är Inte Snön Som Faller”. Med sin långa och gedigna karriär turnerar han fortfarande flitigt och släpper skivor och samlingsboxar med jämna mellanrum.

BROR GUNNAR JANSSON
5/6 i Gaffa: “Dags att bluesdoldisen kliver in i rampljuset. Missas på egen risk!”
4/5 i Nya Wermlands tidning: “koncentrerat och med en febrig närvaro”
P1 Kultur: “Bror Gunnar Jansson – ett 10-talets bluesfenomen”
P4 Kulturnytt: “Bror Gunnar Jansson mutar in sin egen blues”
Svenska Dagbladet: “Fransmännen har förstått grejen men det lär bara vara en tidsfråga innan vi också gör det i Sverige”
Mono Magasin: “Det är faktiskt lite av en skam att Sverige inte förmår att uppskatta hans talang efter förtjänst eftersom det är en talang som är större än hos många av dem som vi själva importerar från USA.”
Mittmedia: “Bror Gunnar Jansson förmedlar närvaro”
Lira Musikmagasin: ”Jag är stum av beundran inför Bror Gunnar Jansson och hans skiva. Så pass att jag inte lyckas få alla lovord på pränt. Det här hör nämligen till det bästa jag någonsin hört. Jag lyfter på hatten och önskar Jansson all lycka och välgång. Fast det gör jag mest av egoistiska skäl eftersom jag vill ha fler skivor av honom. Och det genast!” Daniel Gustavsson, i recension av Moan Snake Moan

Plats

Solhällan i Löderup
Parkgatan 5
Löderup, 276 40 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.folkarock.se/

Detaljer

Datum:
27 juli, 2018
Tid:
19:00 - 23:00
Pris:
250 kr
Evenemang Taggar:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/426741544447337/

Arrangör

Solhällan i Löderup
Telefon:
040-78 103
E-post:
info@folkarock.se
Webbplats:
https://www.folkarock.se/
Scroll to Top