Retreat på Ecotopia – Känn dig trygg » Österlen

Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Retreat på Ecotopia – Känn dig trygg

28 okt - 30 okt

Retreat på ecotopia – känn dig trygg

Vi kommer under denna helg möta oss själva och vårt väsen. Detta är ett retreat som innehåller både föreläsningar och många praktiska övningar. Syftet under helgen är att du får återförena dig med din livskraft och återknyta dig till din inre trygghet i varandet. Teman kommer vara om vårt “jag”, egot, kraften i nuet, och närvarandet, samt att ditt inre helande även läker allt omkring dig (utifrån lagen om resonans.)

De praktiska övningarna vill lära dig att hitta din inre självläkande kraft. Både föreläsningarna och den praktiska delen går hand i hand. Vi mediterar, andas och hummar för att landa i oss själva.

Liksom trädet behöver sina rötter för att hålla sin stam och sin krona, behöver även du dina rötter för att stabilisera dig själv.
Det gör vi i detta retreat genom landa och grunda oss i oss själva. Där möter vi tryggheten i varandet. Genom tryggheten kan din livskraft flöda fritt och läka det som behöver läkas inom dig.

Denna helg har skapats utifrån medmänsklig kärlek och intention om att upplysa dig om det du redan vet och visdomen du har inom dig – du är en del av allt. Som en del av allt kan du frigöra dig från lidande, och därmed bidra till att världen helas.

Innehållet i denna retreat grundar sig på Eckhart Tolles böcker “En ny jord – Ditt inre syfte” och “Lev livet fullt ut”.

Hjärtligt välkommen till Retreat på Ecotopia, älskade medmänniska!

Läs mer här: https://www.ecotopia.se/sv/evenemang/retreat-magdalena/

Detaljer

Start:
28 okt
Slutar:
30 okt

Arrangör

Ecotopia på Österlen
Telefon:
070-333 08 14
E-post:
info@ecotopia.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Ecotopia på Österlen
Bondrum 1334
Skåne Tranås, 273 92 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0703-330 814
Visa Plats-webbplats
Scroll to Top