Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Retreat – Hitta hem i dig själv! @ Ecotopia

26 maj - 28 maj

Grundad, djupare kontakt med dig själv genom naturens visdom.

 

Datum: 26-28 maj 2023

Behöver du hitta tillbaka till din kärnas stillhet och lugn? Vill du börja leva trogen den du verkligen är? Känner du att du behöver göra förändringar i ditt liv?

Känner du igen dig i någon av dessa frågor? Då är detta en retreat för dig.

Tänk dig en helg där du ger dig själv en timeout. Du får chansen att sakta ner, jorda dig och omvärdera. Tack vare naturens helande kraft återfinner du balans. Du hittar tillbaka till dig själv, tar emot gåvor från naturens visdom och får kontakt med de gåvor du ger till världen.

Djupt närvarande i naturen

’Hitta hem i dig själv!’ retreaten är en lugnande och samtidigt stärkande upplevelse av att bli djupt närvarande i naturen. Ecotopia står helt och hållet till vårt eget förfogande så vi kan upptäcka och vila i de vackra omgivningarna.

Vi lär oss av träden

Det är kanske deras imponerande storlek eller deras livslängd? Kanske deras skönhet eller att vi förstår att vi lever i symbios med träd, vi andas syret de producerar och ger tillbaka koldioxid. Vi relaterar lätt till träd och de hjälper oss att må bra och kan stödja oss i vår utveckling. Vi kommer att lära oss om hur träd lever och kommunicerar med varandra.

Inre frid och klarhet

Under helgen kommer vi att uppleva en djup koppling till naturen, till oss själva och till varandra. Vi släpper spänningar, återställer oss själva i balans och finner styrka och flöde. Vi upptäcker inre frid och klarhet i de viktiga frågor vi står inför.

Livsviktiga insikter inspirerade av träd

Vi låter oss var och en försiktigt guidas till ett träd som drar till sig vår uppmärksamhet. I stillheten fördjupar och uppskattar vi trädets olika aspekter och egenskaper. När vi är närvarande i naturen kan vi få insikter om oss själva och vår livsresa.

Varje aspekt av trädet, från frön till rötter, stam, grenar, löv och frukt är en användbar metafor för att vägleda vår förståelse av våra personliga gåvor, resurser, känslor, övertygelser och handlingar.

 

Läs mer här!

Detaljer

Start:
26 maj
Slutar:
28 maj

Arrangör

Ecotopia på Österlen
Telefon:
070-333 08 14
E-post:
info@ecotopia.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Ecotopia på Österlen
Bondrum 1334
Skåne Tranås, 273 92 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0703-330 814
Visa Plats-webbplats
2023
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se