Öppet hus på algfarmen » Österlen

Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Öppet hus på algfarmen

23 jul, 2020 kl 13:00 - 16:00

|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on 20 aug, 2020 at 13:00

200Kr

February algae farm simris österlen.se

Varje sommar tar vi emot många nyfikna besökare på algfarmen, och för oss har det alltid varit självklart att de som vill ska ha möjlighet att se våra unika odlingar. Den här sommaren är som vi alla vet lite annorlunda, och vi har därför behövt anpassat besöksverksamheten.

Vi kommer att ha öppet hus med visningar av algfarmen endast vid två datum denna sommar, med maximalt 15 deltagare per visning. På grund av det starkt begränsade antalet deltagare har vi även infört obligatorisk föranmälan, som du kan göra här. Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi erbjuder guidade visningar kl. 13.30 och 14.45. Antalet deltagare är begränsat till 15 personer per visning. På den guidade visningen i växthuset berättar våra algodlare allt om våra alger och de fantastiska saker som dessa små mirakelväxter kan göra med hjälp av sol och vatten. Visningen tar cirka 20 minuter.

Vill du besöka algfarmen? Våra visningar har alltid varit gratis, men med tanke på det starkt begränsade antalet platser i år är förhandsbokning är obligatorisk. En bokningsavgift tillkommer på 200 kronor för vuxna och 50 kronor för barn över 12 år. Du har sedan hela beloppet tillgodo i vår gårdsbutik. I biljetten ingår även munskydd, som är obligatoriskt under hela besöket.

Boka ditt besök HÄR

VIKTIG INFORMATION INFÖR DITT BESÖK:

  • Du är välkommen till algfarmen om du är 100% frisk och inte har några förkylningssymptom. Om du känner dig det minsta krasslig måste du stanna hemma. Du får gärna överlåta din biljett till någon annan.
  • Under visningen måste du hålla minst en armlängds avstånd mellan dig själv och andra besökare.
  • Munskydd är obligatoriskt under hela besöket, och delas ut i entrén i samband med att du visar upp din biljett. Du kan också ha med eget munskydd.
  • Handsprit finns tillgängligt. Sprita dina händer vid ankomsten, och när du lämnar algfarmen.
  • Undvik köbildning i gårdsbutiken, följ avståndsmarkeringar på golvet och personalens anvisningar.
  • Maximalt antal besökare är 15 personer.
  • Föranmälan genom bokning av biljett är obligatorisk.

GÅRDSBUTIKEN HAR ÖPPET 13.00 – 16.00

Vår gårdsbutik har endast öppet under öppet hus. Här hittar du alla våra supergoodies från alger. De passar fint som sommarpresent till nära och kära, eller till dig själv. Betalning med kort eller swish, tyvärr kan vi i dagsläget inte ta emot kontanter.

Kom ihåg att hålla avstånd till varandra även i gårdsbutiken.

DROP-IN SHOPPING

Om du inte har möjlighet att besöka oss under öpppet hus men ändå vill handla våra supergoodies så är vår webshop alltid öppen på shop.simrisalg.se (Sverige & EU) och www.simris.com (USA och resten av världen).

Utöver det kan du också komma förbi algfarmen på måndagar och torsdagar mellan 09.00 – 12.00 för att handla. Vi kan inte ta emot kontanter men betalkort eller swish fungerar fint. Att tänka på vid dåligt väder: all shopping sker utomhus!

Ta hand om varandra och ha en fin sommar.

Detaljer

Datum:
23 jul, 2020
Tid:
13:00 - 16:00
Pris:
200Kr

Arrangör

Simris Alg
Telefon:
0414-44 50 50
E-post:
info@simris.com
View Arrangör Website

Plats

Simris Alg
Herrestadsvägen 24A
Hammenhög, 276 50 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0414-44 50 50
View Plats Website
Scroll to Top