ÖLPROVNING & MAT 28 MARS PÅ BUHRES » Österlen

Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ÖLPROVNING & MAT 28 MARS PÅ BUHRES

28 mars kl 18:00 - 21:00

395 SEK

med ölexperten Johan Holmberg och tillbehör signerat vår köksmästare Kristian Ohlsson. Johan har valt ut några mycket intressanta ÖLSORTER som serveras i tur och ordning till maten. Mer säger vi inte… Kvällen är till för att upplevas!

PRIS 395 kr/pers inkl öl och mat

Vill du säkra plats så maila. Bokning görs endast på bokning@buhres.se. Skriv Namn, Antal personer, Önskat datum och Telefonnummer, tack!

—————–

OM JOHAN HOLMBERG:
Johan Holmberg är probably the best ölkännare i hela Skåne. Men oftast är det restaurangägare och branschfolk i Malmöregionen som anlitar honom för privata provningar, efter stängning, för att de vill uppleva de där speciella ölsorterna som de ännu inte ens själva kan finna och erbjuda sina gäster. Johan driver bland annat intressegruppen CraftBeer – Hantverksöl som importerar öl som medlemmarna är nyfikna på men som inte går att köpa i Sverige. På gruppens Facebook recenserar Johan Holmberg dessutom en flödande nyhet varje dag.

Sedan sex år tillbaka började brygger han också själv i liten skala under namnet Bay Mountain Brewery hemma. Han gör aldrig om samma recept utan provar sig passionerat fram med nya smaker och sorter. Hans egna favorittyper är IPA, stout och suröl (som egentligen är just den eleganta spontanjästa som oftast belgisk öl är). Han är även en duktig matlagare och just kombinationerna med öl och god kvalitet, snarare än kvantitet, gör det extra roligt att han tar sig tid att gästa oss denna provningskväll och få smaklökarna och lira tillsammans med vår köksmästare.

VÄLKOMNA TILL BURHES PÅ KIVIK!

Hemsida: Klicka här!

Facebook-evenemang: Klicka här!

Detaljer

Datum:
28 mars
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
395 SEK

Arrangör

Buhres på Kivik
Telefon:
0414 - 702 12
E-post:
info@buhres.se
Webbplats:
http://www.buhres.se/?utm_source=medlem_osterlen_se

Plats

Buhres på Kivik
Brogatan 7
Kivik, 277 30 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0414 - 702 12
Webbplats:
http://www.buhres.se/
Scroll to Top