Mikael Wiehe @ Skillinge Teater » Österlen

Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Mikael Wiehe @ Skillinge Teater

7 jul kl 18:30 - 22:00

Mikael wiehe @ skillinge teater

Mikael Wiehe till Skillinge Teater torsdagen 7 JULI 2022 KL. 20:00

Detta är en historisk sommar -Mikael Wiehe tar farväl till sin publik och kommer för en av sina sista konserter till @Skillinge Teater!!
Att få välkomna honom till oss här på Österlen är därför en ära och en hyllning till en artist som präglat den svenska låtskatten och älskas av hundratusentals människor i hela norden. Biljetter: www.skillingeteater.se
Överskott från konserten går till vinterisoleringen av Skillinge Teaters stora teaterscen, samt att 5% av överskottet går till UNHCR:s arbete för flyktingar i Ukraina.
I anslutning till konserten finns möjlighet att köpa konsertmat samt kall öl, cava eller cider så kom gärna någon timme innan konserten börjar. Mingla, mys och njut i kvällssolen. Vill man äta lite finare kan man även boka plats i vår restaurang – men var då ute i god tid med bordsbokningen.
Du är varmt välkommen att ta med egen klaffstol då konserten annars ges stående. Vid ev dåligt väder finns enklare regnponchos att köpa vid entrén till området samt vid de olika barerna.
Vi tipsar om att komplettera ditt biljettköp med en avbokningsförsäkring (kan väljas som tillval efter ditt biljettköp). Då ges biljettkostnaden åter, dock med avdrag för serviceavgift) vid ev. oförutsedd avbokning av konserten
Varmt välkomna hälsar alla vi i teamet på Skillinge Teater

Detaljer

Datum:
7 jul
Tid:
18:30 - 22:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Skillinge teater
E-post:
info@skillingeteater.se
View Arrangör Website

Plats

Skillinge Teater
Möllevångsgatan 9
Skillinge, 276 60 Sverige
+ Google Map
View Plats Website
Scroll to Top