Malmö Brandkårsorkester @ Skillinge Teater » Österlen

Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Malmö Brandkårsorkester @ Skillinge Teater

28 aug kl 14:30 - 18:00

När: söndag 28 aug kl: 16.00 – insläpp från kl 14.30 parkscenen: skillinge teaters nya sommarscen, utomhus biljetter: vuxna 495:- , barn/ungdom upp till 16 år 445:- obs: 5% av vinsten går oavkortat till unhcrs arbete för civilbefolkningen i ukraina.  ________________________________________________  den anrika orkestern malmö brandkårsorkester kommer äntligen till Österlen och tar med sig sina vänner solisterna: anki albertsson, janne Åström, ulrika skoglund & christer nerfont. tillsammans bjuder de på en rad av musikens pärlor.  i skåne är orkestern välkänd för sina galor med välkända artister & när de släpper biljetterna till sina konserter säljs de slut snabbare än man kan säga “ möllevången” publiken kommer från när och fjärran och under 2022 gör de bara tre konserter – två i malmö och nu en här i skillinge. de första två är redan slutsålda och den i skillinge köper du biljetter till här.

När: Söndag 28 aug
Kl: 
16.00 – insläpp från kl 14.30
Parkscenen: 
Skillinge Teaters nya sommarscen, utomhus
Biljetter: Vuxna 495:- , barn/ungdom upp till 16 år 445:-
Obs: 5% av vinsten går oavkortat till UNHCRs arbete för civilbefolkningen i Ukraina.

________________________________________________

Den anrika orkestern Malmö Brandkårsorkester kommer äntligen till Österlen och tar med sig sina vänner solisterna: Anki AlbertssonJanne ÅströmUlrika Skoglund & Christer Nerfont. Tillsammans bjuder de på en rad av musikens pärlor.

I Skåne är orkestern välkänd för sina galor med välkända artister & när de släpper biljetterna till sina konserter säljs de slut snabbare än man kan säga “ Möllevången” Publiken kommer från när och fjärran och under 2022 gör de bara tre konserter – två i Malmö och nu en här i Skillinge. De första två är redan slutsålda och den i Skillinge köper du biljetter till här.

Detaljer

Datum:
28 aug
Tid:
14:30 - 18:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Skillinge teater
E-post:
info@skillingeteater.se
View Arrangör Website

Plats

Skillinge Teater
Möllevångsgatan 9
Skillinge, 276 60 Sverige
+ Google Map
View Plats Website
Clicky
Scroll to Top