Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Långfrukost på Örum 119

4 jun kl 09:00 - 11:00

|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang var 1 vecka/veckor som börjar 09:00 på [dag], upprepas till 4 jun, 2023

Långfrukost på Örum 119

En gång frågade vi samtidens vindar om framtidens bristvaror – ”tid, och med det ro”, blev det vinande svaret, och på den premissen har vi sedan byggt i stort sett allt vi tagit oss för.

Vår strävan är att kunna erbjuda en liten fristad i allt sus och dus, en plats så skalad från notiser, pockande uppmaningar och valbarhetens eviga labyrint, att den enda kognitiva uppgift som kvarstår för din närvaro, är att se den som sitter mittemot, och smaka på det som ligger på tallriken.

Vad har detta med frukost att göra? Undrar någon. Kanske allt, egentligen. Morgonens fundament är vad resten av dagen vilar på. Därför har vi sett till att fylla vår frukostupplevelse med så mycket tid och ro som möjligt. Framför er har ni en cirka två timmars matresa om sju anhalter, under vilken vår frukostkock Linus guidar er genom Österlen, dess omnejder och våra vänner i världen. Linus lagar säsongsbetonat med tumregeln att ta vara på så mycket av varje råvara som tänkas kan. Kreativitet och lekfullhet är ytterligare två av ledstjärnorna i köket – utan att för den sakens skull överskugga tradition. Somliga inslag i menyn kommer från husets egen produktion, som croissanter, surdegsbröd och andra bakverk från vårt gårdsbageri, müsli, gröt och granola från vår egen frukostkollektion och så glass, förstås, från vår glassverkstad Frusen Glädje.

Långfrukost, kort och gott, på vårt vis.

Meny

Endast förbokning.

Detaljer

Datum:
4 jun
Tid:
09:00 - 11:00
Webbplats:
https://orum119.se/mat-glass/langfrukost/

Arrangör

Örum 119
Telefon
0411-55 66 88
E-post
info@orum119.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Örum 119
Örumsvägen 119
Löderup, 271 76 Sverige
+ Google Map
Telefon
0411-55 66 88
Visa Plats-webbplats

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2023
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se